با خبر شدیم که صبح امروز نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی به صورت دسته جمعی و در اعتراض به "ظلم بودجه ۱۳۹۳ در حق این استان” استعفا داده اند .
واکنش شنوندگان این خبر نیز به طور کلی به دو دسته تقسیم می شده ، که نگارنده قصد دارد این موضوع را به صورت مختصر و از دو دیدگاه مثبت و منفی بررسی نماید .
۱ – دیدگاه بد (منفی) :
نخست اگر این حالت را در نظر بگیریم ، باید گفت که خدای ناکرده این اقدامی کاملا پوپولیستی و عوام فریبانه بوده ، و از این نمایندگان انتظار نمی رود که با آن هزینه های سنگینی که در انتخابات مجلس نهم انجام داده ، به همین راحتی قید صندلی های خود را بزنند .
و اگر این نمایندگان جدا استعفای خود را تقدیم هیئت رئیسه کرده و بر فرض محال با استعفای آنان موافقت شود ، آیا واقعا حاضرند که کنار بکشند ؟
۲ – دیدگاه خوب (مثبت) :
اما در دیدگاه دوم باید گفت که نمایندگان مجلس وکلای مردم بوده ، و با رای اعتماد همین مردم راهی بهارستان شده ، و باید برای دیار و مردم شهر و استان خود تلاش نموده ، و اگر ظلم و تبعیضی هم صورت گرفته ، به طور جدی و قاطع با آن مقابله نمایند .
قطعا سعی خواهد شد که اقدامی صورت گیرد تا این نمایندگان استعفای خود را پس گرفته ، و به کار خود بازگردند ، و اینجاست که این نمایندگان باید به جد درخواست های خود را مطرح کرده ، و شرط بازگشت به کار را احقاق حقوق به حقه خوزستان و مردم این استان که همیشه و در هر شرایطی مظلوم ترین در کشور واقع می شده ، اعلام نمایند ، و تا تحقق کامل و مطلوب این درخواست ها نیز پا پس نکشند . چون در غیر این صورت به طور مطلق دیدگاه اول به اثبات خواهد رسید .
نتیجه گیری :
نگارنده نفس این کار نمایندگان خوزستان را اتحاد و وحدتی خوب و مثبت ارزیابی کرده ، و آن گونه که طی این ساعات با شنوندگان خبر مذکور گفت و گو کرده ، به این نتیجه رسیده که نمایندگان خوزستان باید بر روی درخواست های به جای خود پافشاری کرده ، و با رایزنی و مذاکره با مسئولین امر ، فکر رسیدن به نتیجه مطلوب بوده ، و در این راستا از هیچ تلاش و کوششی فروگذار ننمایند .
امید که این مشکل هر چه سریعتر مرتفع گردد … انشاالله …