تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۹
کد خبر: ۵۱۰۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آخرین آمار بیماران مبتلا به تنگی نفس درخوزستان


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آخرین وضعیت و تعداد مراجعه‌کنندگان مبتلا به تنگی نفس در 24 ساعت گذشته به مراکز درمانی استان را اعلام کرد.

دکتر ساسان موگهی اظهار كرد: پس از بارندگی‌های دو روز اخیر مجددا تعداد زیادی از مردم به دلیل تنگی نفس و مشکلات تنفسی به بیمارستان‌ها و اورژانس‌های اهواز و سایر شهرهای استان مراجعه داشته‌اند.

وی افزود: در 24 ساعت گذشته در مجموع 942 نفر در اهواز و برخی شهرهای استان به مراکز درمانی مراجعه داشته‌اند، از این تعداد 734 نفرساکن اهواز بوده‌اند که تعداد 52 نفر بستری و 682 نفر هم به صورت سرپایی مداوا شده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: آمار مراجعان در سایر شهرهای استان 208 نفر بوده است که تعداد 17 نفر بستری و 191 نفر هم به صورت سرپایی مداوا و مرخص شده‌اند.

وی عنوان كرد: تمام بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و اورژانس‌های استان با تمام نیروها و امکانات، آمادگی کافی جهت رسیدگی به وضعیت مراجعه‌کنندگان ناشی از تنگی نفس را دارند.

مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
موسوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۳۰
0
0
بهتر نیست به جای این همه هزینه بابت درمان بیماران راههای پیشگیری و رفع آلودگی هوا را پیدا کرده و به پاکسازی عوامل آلودگی هوای اهواز و کل خوزستان بپردازیم واقعا این کار خیلی سختیه؟ مسئولان جواب دهند
captcha
آخرین اخبار