تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷
کد خبر: ۵۰۶۴۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انتشار «عاشقانه مارها» با ارتباطی به هم خورده

غلام‌رضا رضايي از چاپ مجموعه داستانش با نام "عاشقانه مارها" خبر داد.

اين داستان‌نويس اظهار كرد: مجموعه داستان "عاشقانه مارها" شامل شش داستان است كه پيرامون موضوعات و مسايل اجتماعي مي‌باشد و ناشر آن هيلا (ققنوس) است.

وي افزود: متأسفانه در وزارت ارشاد سابق اين مجموعه داستان چهار بار اصلاحيه خورد و يكي از داستان‌هاي آن حذف شد.

رضايي بيان كرد: داستان‌هاي اين مجموعه پيش از مميزي به هم پيوسته بود و با هم ارتباط داشتند اما متأسفانه بعد از اصلاحيه‌ها و حذف يك داستان اين ارتباط به هم خورد.

اين داستان‌‌نويس، با بيان اين كه مميزي روح اثر را مي‌گيرد، تصريح كرد: مي‌توان گفت هم‌اكنون فقط شبحي از ادبيات داستاني منتشر شده است.

«عاشقانه مارها»، «عقرب‌ها چي مي‌خورند؟»، «بعد از سال‌ها»، «911» و «عكس» از داستان‌هاي اين مجموعه هستند.

غلام‌رضا رضايي متولد سال 1341 در مسجدسليمان است.

مجموعه داستان «دختري با عطر آدامس خروس‌نشان» از سوي انتشارت ثالث (1387)، رمان «وقتي فاخته مي‌خواند» از سوي انتشارات چشمه (1387) و مجموعه داستان «نيم‌ دَري» از سوي انتشارات آويج (1381) از آثار اين نويسنده هستند.

مجموعه داستان «عاشقانه مارها» در 87 صفحه با شمارگان ششصد و 60 صفحه، به قيمت چهار هزار تومان و از سوي انتشارات هيلا روانه بازار كتاب شده است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار