تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۳
کد خبر: ۵۰۱۷۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرمربي پخش و پالايش نفت‌آبادان:

در دور برگشت نتايج دور رفت را جبران مي‌كنيم

سرمربي تيم اسكواش پخش و پالايش نفت آبادان پس از بازي‌هاي تيمش در مرحله پاياني دور رفت ليگ برتر كشور گفت: در دور برگشت نتايج دور رفت را جبران خواهيم كرد.

داريوش شيراني  اظهار كرد: مرحله پاياني اين مسابقات از هشتم تا دهم آبان‌ماه به ميزباني ساري برگزار شد.

وي افزود: در ديدار نخست به مصاف تيم انقلاب تهراني رفتيم كه تمام بازيكنان آن ملي‌پوش هستند و درنهايت هم تيم ما كه متشكل از بازيكنان جوان و بي‌تجربه است، با نتيجه 3 بر صفر مغلوب شد.

سرمربي تيم اسكواش پخش و پالايش نفت آبادان افزود: در ديدار دوم كه بازي معوقه از هفته‌هاي قبل بود، با تيم برنج سفره گيلان بازي كرديم كه با ارائه يك بازي خوب، با نتيجه 2 بر يك پيروز شديم.

وي عنوان كرد: در ديدار سوم هم به مصاف تيم تربيت بروجرد رفتيم كه به خاطر خستگي بازيكنانم در اين بازي با نتيجه 2 بر يك شكست خورديم. مي‌توانستيم اين مسابقه را ببريم ولي در شرايط بدي اين بازي را واگذار كرديم.

شيراني خاطر نشان كرد: در ديدار پاياني هم با شهرداري ساري كه ميزبان مسابقات بود، بازي كرديم كه اين ديدار را به خاطر خستگي و به لطف داور با نتيجه 2 بر يك مغلوب شديم.

وي در ادامه با بيان اين‌كه به نظرم تاكنون بازي‌هاي خوبي ارائه داده‌ايم، گفت: ما براي كسب تجربه در اين مسابقات شركت كرده‌ايم و به عنوان يك مربي از عملكرد شاگردانم راضي هستم. بازيكنان تيم ما جوان هستند كه اميد مي‌رود در دور برگشت با بيشتر شدن تمرينات و تجربه‌مان و همچنين گرفتن ميزباني در دور برگشت، نتايج دور رفت را جبران كنيم.

سرمربي تيم اسكواش پخش و پالايش نفت آبادان با اشاره به اين‌كه اكنون تيم ما در جايگاه هفتم قرار دارد، عنوان‌كرد: دور برگشت از ششم آذرماه آغاز خواهد شد كه ما نيز ششم بهمن‌ماه در آبادان ميزبان مسابقات هستيم.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار