تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۸
کد خبر: ۴۹۳۱۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مارون،" پاره اي از بهشت " در خوزستان

دكتر حسن دادخواه : براي سپري كردن تعطيلات چند روزه پايان هفته، به همراه همكاران دانشگاهي و به طور خانوادگي به منطقه تفريحي و گردشگري مارون در شهرستان بهبهان سفر كرديم. از آنجا كه هماهنگي هاي لازم پيشتر با مديريت پلا‍‍‍‍‍ژها صورت گرفته بود؛ دريافت مجوز براي ورود به منطقه حفاظت شده سد ، در زمان كوتاهي انجام شد.

پس از استقرار در محل و در صبح هنگام، كه چشم به طبيعت گشوديم با چشم اندازهاي دلربا و جذابي رو به رو شديم كه در استان خوزستان، كمتر مانند آن را ديده بوديم. از درياچه زيباي پشت سد كه آب شرب و كشاورزي بخش زيادي از خوزستان را تامين مي كند تا وجود گونه هاي زيبا و كميابي از گياهان و حيوانات وحشي، كه در اطراف هرازگاهي خود نمايي مي كردند و يا صداي ترسناك زوزه هاي آنها را مي شنيديم؛ همه و همه موجب گرديد تا ارتباط خوبي با طبيعت زيبا و دست نخورده آن منطقه برقرار كنيم و هواي نسبتا سرد و عاري از آلاينده نيز براين دلربايي و زيبايي مي افزود.

نخستين موضوعي كه به ذهن و خاطر هر بيننده وارد مي شود يافت دلايل و چرايي عدم وجود اين گونه تفرجگاه در خوزستان است. مردم محروم خوزستان كه همه، از آنان با صفاتي چون مردم مقاوم و ايثارگر و از جانگذشته ياد مي كنند؛ اين شايستگي را نيز دارند تا بتوانند روزهاي تعطيل خود را مانند مردم ديگر استانها، در مناطق سرسبز و زيبا بگذرانند.

البته در كنار اين زيبايي طبيعت دست نخورده، هر بيننده اي انتظار دارد تا نقش عوامل انساني را در شكوفايي منطقه و بهره برداري بهتر از اين نعمت خدادادي، به شكل بهتر و موثرتري احساس كند. به سخن ديگر، ضرورت وجود مديريت منابع در چنين مناطقي بيش از جاهاي ديگر خودنمايي مي كند.

از اين رو ، ضمن قدر داني از كوشش هاي شبانه روزي پرسنل آن منطقه، بيان نقاط ضعفهاي اين مديريت مي تواند مسئولان مربوطه را در ارائه هر چه بهتر خدمت به مردم محروم خوزستان در بهره برداري از اين تفرجگاه ها، ياري كند. برخي ضعف ها و كمبود هاي آن عبارت است از :

1- فراهم نبودن بروشورهاي تبليغاتي براي آشنايي بيشتر بينندگان با امكانات منطقه.

2- عدم دسترسي گردشگران به مواد خوراكي در مدت استقرار در منطقه.

3- عدم وجود وسايل ورزشي و تفريحي براي گذران وقت مانند وجود قايقها و ....

4- برقرار نبودن لوازم استفاده از تلويزيون.

5- پرداخت هزينه اسكان به صورت نقدي.

6- نامناسب بودن جاده هاي دسترسي به سد و منطقه تفريحي.

غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
0
8
پس کو عکس؟!
خیلی غیر حرفه ای هستین
ناشناس
|
-
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
0
6
تعجب نکنید
خوزستان همه چیزش غیر حرفه ایه
عرفان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
0
0
من رفتم.فوووووووووووووووووووق العادس
captcha
آخرین اخبار