تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۹
کد خبر: ۴۹۰۵
تعداد نظرات: ۵ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افتتاح پارك 52 هكتاري "تلاش" در باغملك



شهردار باغملك از افتتاح پارك 52 هكتاري "تلاش" در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خوزنیوز، رحيم جافري در گفت‌وگو با ایسنا اظهار كرد: پارك "تلاش" به عنوان بزرگ‌ترين مجتمع تفريحي، فرهنگي و گردشگري باغملك با مساحت 52 هكتار به بهره‌برداري رسيد.

وي افزود: اين پارك، ساحلي و كوهستاني است و امكاناتي مانند پيست اسكي و درياچه فصلي در آن ايجاد شده است. پارك "تلاش" در ورودي شهر باغملك از سمت اهواز قرار دارد.

جافري با اشاره به اين‌كه پروژه اتصال ورودي باغملك از سمت ايذه به مركز شهر، از طريق خيابان شهيد مطهري در حال اجراست، تصريح كرد: اين پروژه از سال 88 آغاز شده و با وجود اين‌كه تاكنون با مشكل تامين اعتبار مواجه بوده، اكنون اعتبار آن در حال تامين است و پيش‌بيني مي‌شود تا پايان سال جاري به بهره‌برداري برسد.
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۵
اصغر ریحانی نژاد
|
Germany
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
1
3
از زحمات خستگی ناپذیر مهندس جافری و شورای شهر تشکر می کنم این همه فعالیت در تاریخ شهری باغملک بی سابقه است.
محمد جواد سلیمانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
0
2
سلام
آبادانی همیشه مورد ستایش خاص و عام جامعه بوده است. ولی یک نکته حائز اهمیت که بیان آن خالی از لطف نیست و آن نگهداری این مکان از نظر نظافت و سر سبزی است، که آن هم مستلزم بودجه است. که مجریان این امر حتما در اندیشه تامین بودجه بوده اند. چرا که بدون بودجه در سال آینده این محل تبدیل به محلی برای اراذل و اوباش خواهد شد.
سلمانوندی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
0
1
سلام از تلاشها وزحمات بی نهایت جناب جافری و تمامی مسولین شهرداری و راه ترابری شهرستان همیشه سر سبز باغملک متشکر یم
رییسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
0
0
دست مدیضادبسی کار عالی ایست
مسعود زنگنه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
0
0
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای جافری و همکاران محترمشون
واسه زحمت ایی که برای شهرمون کشیدن خواهش میکنم که به
ف
captcha
آخرین اخبار