تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۵
کد خبر: ۴۷۹۵۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پذيرش نخستين‌دوره دانشجوي پزشكي آبادان

معاون آموزشي و پژوهشي دانشكده علوم پزشكي آبادان با اشاره به پذيرش نخستين‌دوره دانشجوي پزشكي در اين دانشكده از مهرماه، از برنامه اين واحد آموزشي براي اخذ مجوز رشته‌هاي بهداشت عمومي، بهداشت حرفه‌اي و بهداشت محيط در مقطع كارشناسي تا پايان امسال خبر داد.
 
دكتر عبدالله خوانزاده به تبيين وضعيت رشته و دانشجو در اين دانشكده پرداخت و اظهار داشت: مهرماه امسال در رشته‌هاي پرستاري و پزشكي به‌ترتيب 61 و 38 دانشجو پذيرش شد كه نسبت به سال گذشته پذيرش در رشته پرستاري 26 نفر افزايش داشت؛ همچنين رشته پزشكي به‌عنوان رشته‌اي ويژه و شاخص و تأمين‌كننده نياز شهرستان از مهرماه امسال با موافقت شوراي گسترش وزارت بهداشت راه‌اندازي شد.
 
وي با بيان اين‌كه پذيرش در رشته‌هاي كارشناسي علوم آزمايشگاهي و اتاق عمل بهمن‌ماه انجام مي‌شود، تصريح كرد: ظرفيت پذيرش در اين رشته‌ها به‌ترتيب 28 و 25 نفر است؛ البته ممكن است با توجه به سياست‌هاي سازمان سنجش و تعداد متقاضيان، اين ظرفيت افزايش يابد.
 
معاون آموزشي و پژوهشي دانشكده علوم پزشكي آبادان با اشاره به اخذ مجوز تأسيس و راه‌اندازي اين دانشكده در سال جاري، امضاي تفاهم‌نامه‌ با دانشكده علوم پزشكي بين‌الملل اروند و دانشگاه علوم پزشكي اهواز در خصوص مبادله علمي، فرهنگي و پژوهشي و تأمين هيأت‌علمي را از اقدامات مهم در توسعه فعاليت‌هاي اين دانشكده عنوان و خاطرنشان كرد: در حال حاضر 220 دانشجو در دانشكده مشغول به تحصيل هستند و دانشكده تاكنون 22 دوره در رشته پرستاري فارغ‌التحصيل داشته‌است.
 
خوانزاده با بيان اين‌كه مراحل اوليه براي اخذ مجوز رشته‌هاي بهداشت عمومي، بهداشت حرفه‌اي و بهداشت محيط انجام شده‌است، افزود: با اخذ مجوز نهايي، پذيرش دانشجو در اين رشته‌ها از مهرماه 93 آغاز مي‌شود.
مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
دینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
0
0
اینجانب معتقد هستم که دانشکده آبادان به هیچ وجه آمادگی پذیرش دانشجویه پزشکی را ندارد.تمامی داوطلبان قبولی جز دانش آموزان برجسته کشور بودن که با میانگین رتبه 1600تا 1800منطقه 1 و با توجه به توضیحات دفترچه انتخاب رشته مبنی بر محل تحصیل قبول شدگان دانشگاه اهواز این انتخاب را انجام داده و از گوشه و کنار ایران به این شهر برای ادامه تحصیل و تحقق آرزوهایشان آمده اند ولی با توجه به شرایط اعم از خوابگاه سرویس رفت و برگشت و ناقص بودن کادر اساتید و برنامه نامطلوب میتوان پشیمانی و یاس و نا امیدی را به وضوح در داوطلبان حس کرد.خواهش مند است دقت و عملکرد لازم جهت ارتقا سطح دانشگاه و امکانات به عمل آید.لطفا.
با تشکر
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
0
0
دانشگاه به هیچ وجه توان پذیرش رشته پزشکی را ندارد.متاسفم.مگه بچه ها چه گناهی کردن که باید بیان تو اون شرایط بد و مسخره از شهر هایه دور درس بخونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:
:
:
آخرین اخبار