تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۴
کد خبر: ۴۶۵۲۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
شجاع پوریان خواستار شد:

اتحاد اعضای اصلاح طلب شورای شهر تهران

ولی الله شجاع پوریان در گفتگو با خوزنیوز در خصوص مسائل پیش آمده در جریان رای گیری و انتخاب شهردار تهران اظهار داشت: در حال حاضر بهترین اقدام کنار گذاشتن اختلافات و ایجاد انسجام در مجوعه اصلاح طلبان شورای شهر است.

وی در ادامه افزود: مخالفان دنبال بهانه هستند تا به تخریب اصلاح طلبان بپردازند و این برنامه‌ها قطعا مقاصد بلند مدت برای ان‌ها به همراه دارد. مخالفان چشم انداز انتخابات آینده مجلس را در پیش رو دارند و می‌خواهند میان اصلاح طلبان چند دستگی ایجاد کنند.
عضو اصلاح طلب چهارمین دوره انتخابات شورای شهر در ادامه  گفت: باید تلاش کنیم نقاط اشتراک بر جسته و پررنگ گردد و بر نقاط افتراق و اختلاف فزونی و پیشی گیرد. بر همه ما لازم است به شدت مراقبت کنیم که فضای دوستی، صمیمیت، همدلی و وفاق، جای خود را به عرصه رقابت‌های سیاسی و حزبی ندهد. چرا که شورا، یک نهاد اجتماعی است که لازمه موفقیت آن، پرهیز از ورود به منازعات و مجادلات سیاسی است.
نماینده اصلاح طلب دوره‌های ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی از حوزهٔ بهبهان استان خوزستان با انتقاد از برخی نارسایی‌های قانونی موجود در خصوص فعالیت شورا‌ها اظهار داشت: فقدان قوانین و مقررات جامع و قاطع درباره شورا‌ها که فرآیند شکل گیری آن‌ها را از انجام تا فرجام پوشش دهد، شفاف نبودن اختیارات و وظایف شورا‌ها، عدم تعریف روشن محدوده تعامل و ارتباط قانونی شورا‌ها و نهادهای حاکمیتی و دستگاههای دولتی، فقدان تفکیک منطق و حقوق اجرا و نظارت و آشفتگی مرزهای آن‌ها، وجود قوانین پراکنده و متضاد و اصلاحیه‌های ابهام و متناقض ودر یک جمله تشتت قانون گذاری از چالش‌های جدی فرا روی شورا هاست که به شدت از قدرت تأثیرگذاری آن‌ها کاسته است.
captcha
آخرین اخبار