تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۳
کد خبر: ۴۵۹۶۵
تعداد نظرات: ۳۵ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نگاهی به گره خِفت توسعه خوزستان
نیاز امروز خوزستان؛ استانداری با استاندارد رياست جمهوری!
فرزندان خوزستان، بعد از بالیدن و رشد در این خاک دوست داشتنی، هنگامی که جایگاه ملی می یابند و این استان بدانها نیاز دارد حاضر به فداکاری برای خطه خویش نیستند. حاضر نیستند برای چندسالی هم که شده مناصب و جایگاه خود را در پایتخت وانهند ، دور از شان خود ندانسته و در عمل، کمر به خدمت خوزستانشان ببندند! / واقعا خوزستان شایسته این نیست که استاندارش از میان لیست کاندیداهای ریاست جمهوری و یا حداقل اعضا کابینه ها برگزیده شود؟
خوزنیوز/ مهدی جباری: جوشش اراده و عزم ملی برای به کرسی نشاندن تدبیر و عقلانیت و دمیدن روح امید در جامعه توسط  مردم در 24 خرداد 92 با پیروزی خیره کننده حسن روحانی "نماد این اراده" رقم خورد . او در شرایطی بر کرسی داغ ریاست جمهوری تکیه زد که کشور در شرایط ویژه ای به سر می برد. شرایطی که گستره سعی و خطا را برای مسئولین و سیاستمدارن کشور بسیار تنگ کرده است ، و برای کشور راهی جز استفاده از همه ظرفیت های خود به دور از ماجراجویی را باقی نگذاشته است.

دیگر مجالی برای آزمودن نا آزموده ها. نادیدن دیگر جناح ها و اعمال خودخواهی ها نیست!

از فردای انتخابات، عرصه سیاسی بی وقفه در تب و تاب تغییر و انتخاب ژنرال های صف مدیریت کشور به سر می برد. تبی که در ۴ روز رای اعتماد مجلس به وزرای شیخ دیپلمات به داغترین حد خود رسید و گرچه بعد از آن با مشخص شدن اکثر مهره های کلیدی کشور، این حرارت تاحدودی فروکاست، ولی تکاپو و جستجوی نگاه ها به سمت استانها گسیل شد، بنحوی که هر استانی با وسواس در پی یافتن سکاندار مدیریت ارشد خود برای ۴ سال آینده می گردد.

گفتگو و بحث پیرامون گزینه های تصدی پست های استانداری که از فردای انتخابات کلید خورد، بعد از استقرار رحمانی فضلی در طبقه ۱۹ خیابان فاطمی شکل جدی تری به خود گرفت. جالب اینکه در حالی عده ای برای تصرف این پست ها بی محابا مشغول رایزنی و حتی لابی گری هستند، که پذیرش آن برای گروهی دیگر فاقد جذابیت بوده و تنها به اکراه و فشار حاضر به قبول این مسئولیت گران می شوند. این همان اتفاقی است که در روند انتخاب وزرا و معاونین رییس جمهور نیز شاهد آن بودیم  و رییس جمهورِ روحانی بر خلافِ خلف خویش ترجیح داد با تکلیف کردن، ردای وزارت، بر تن قاطبه وزرای دولت تدبیر بپوشاند.

خوزستان نیز از این امر مستثنی نبوده و طبق اخبار رسیده، با ۲۷ کاندیدای استانداری درحالی که جذابترین کاخ استانداری کشور جلوه می کند که بیانگر واقعیت های تلخی نیز هست؛ "عدم اتفاق آرا در خوزستان"، "چربش نگاه قومی بر منافع استان و کشور"، "سهم خواهی های فردی و گروهی و نه حتی سیاسی" و… تنها اندکی از انعکاس تلخی این تکثر عجیب است. طعمی که حتی کام تصمیم گیران و تصمیم سازان مرکز را نیز بی نصیب نگذاشته.

اما ؛ خط مقدم کشور در مقابل تهاجم  هشت ساله بیگانگان - خوزستان - این فرزند پر خیرِ بی دایه ایران، که عقب ماندگی ها، محرومیت ها و خرابی های فراوانی را بواسطه سپر کردن سینه خود در برابر دشمن بعثی، پاداش گرفته، و با نثار23000 شهید بلند مرتبه، دین خودر را به اسلام ادا کرده است، در این برهه تاریخی، نیاز به چگونه سکانداری دارد؟ آیا چشاندن طعم شیرین مهر مادری از مدیرانی با استاندارد استانی بر می آید؟ با احترامی که برای اینگونه مدیران قائلیم ولی به دلالیل مختلف پاسخ منفی است.

اهم  شرایط ویژه استاندارِ استانِ ویژه کشور - خوزستان - را می توان بدین شرح برشمرد:

ا. خوزستان به دلیل دارا بودن اکثر ذخایر انرژی کشور، زمینه مساعد کشاورزی، بندرگاه ها، اشتراکات مرزی،  نیروگاه ها و.. قلب تپنده تولید و ثروت میهن بوده و چونان موتور محرك كشور عمل میکند پس به نحو اولا استانداري خوزستان  نیز مرتبه ای بالاتر از وزارت خواهد یافت.

٢. گلوگاه هاي مديريتي و کاستی های منابع در خوزستان بسيار زياد است. مديري که در عین داشتن دانش به روز مدیریت و قاطعیت در استان، در اركان دولت، نظام و حكومت نفوذ و شناخت کافی داشته باشد، می تواند نسبت به هم افزایی همه نیروها اقدام و زخم های کهنه استان را مرتفع نماید.

٣. وجود تنوع قوميتي و متاسفانه سهم خواهی ها و رقابت های منفي بين آنها، چهره استانداري را ترسیم می کند  که ضمن تعلق به همین جلگه، مطالبات نامبارک مذکور، که یکی از دلایل مهم توسعه نیافتگی خوزستان طی ده های اخیر است، تحت الشعاع نام و شخصیت وی  قرار گیرند، تا با گردهم آوردن همه قومیت ها، از این تهدید به مثابه فرصتی ویژه در راستای جهش جایگاه استان استفاده کند.

۴. خوزستان عرصه فعالیت شرکت های بزرگی است که عملا ابعاد ملی داشته، از امکانات درون استان استفاده کرده، لاجرم استهلاک و خساراتی نیزبه بار می آورند. ولی متاسفانه به علت ضعف مزمن مدیریت و نبود اراده و برش کافی در مجموعه مدیریتی  تاکنون بدرستی حاضر به پرداخت عوارض این خسارات به استان نشده اند. لذا تنها یک مدیر با صلابت و دارای جایگاه خاص ملی، در راس مدیریت استان، توان دریافت تمام و کمال و نهادینه کردن اخذ این عوارض را خواهد داشت. اتفاقی که دیرزمانی است در استان هایی مانند اصفهان تثبیت شده است.

۵. علی رغم اذعان همه به حقوق حقه خوزستان، این استان هیچگاه نتوانسته است، اعتبارات و منابع متناسب با خسارات و عقب ماندگی های سالهای دفاع مقدس را از بودجه های ملی دریافت نماید. این امر وجود فردی از رجال سیاسی ذی نفوذ کشور در راس استان را می طلبد ، تا بواسطه اعتبار و جایگاه او اعتبارات بازسازی بصورت کافی،  منصفانه و در خور جایگاه استان دریافت گردد.

۶. و از همه مهمتر؛ امروز؛ ساختن خوزستان نياز به فداكاري دارد! پذیرنده این جایگاه باید حاضر باشد تا موقتا از پست های کلان ملی صرف نظر کرده، وزن سیاسی و جايگاه ملی خود را صرف توسعه استانش نماید.

ناگفته پیداست که اگر شاخص های خاص بالا، بهمراه معیارهای شایستگی عمومی، برای انتخاب استاندار آینده خوزستان ملاک قرار گیرد با جستجو در میان لیست  استانداران، نمایندگان، مدیران کل سابق استان و... ره به جایی نخواهیم برد. بنظر وقت آن رسیده تا نخبگان استان افق دید، وسیع کرده،انگشت اراده خود را به سمت چهره های ملی خوزستانی نشانه روند. واقعا خوزستان شایسته این نیست که استاندارش از میان لیست کاندیداهای ریاست جمهوری و یا حداقل اعضا کابینه ها برگزیده شود؟

شاید این سخن در نگاه اول گزافه، از سر ساده اندیشی، عدم درک واقعیات سیاسی و بی فایده درنظر آید ولی با اندکی تامل، متوجه حداقل فایده این راهبرد خواهیم شد: " ارتقای سطح توقع استان" و ارسال پیامی مهم به خیابان فاطمی و پاستور که : "خوزستان استانداری با استاندارد ریاست جمهوری می خواهد."

در این مقال مقصود بیشتر بیان ویژگیهای خاص خوزستان و در پی آن، واکاوی معیارهای خاص انتخاب استاندارش بوده و نیت، اجتناب از ذکر مصادیق  بود. ولی چه باک که گریزی نیست وقتی بی درنگ فهرستی با معیارهای بالا به ذهن متبادر خواهد شد، که در راس آنها محسن رضایی و علی شمخانی نظر را می ربایند! ( البته یک گره خِفت! می ماند که در پایان به راهکار گشودن آن خواهیم پرداخت)

محسن رضایی / حجت الاسلام حسن روحانی /  علی شمخانی

عجالتا بیایید لحظه ای هم که شده خوزستان را در حالی که یکی از این دو بر صندلی ساختمان سپید خیابان فلسطین تکیه زده است، تصور کنیم:

- آیا شرکت هایی مانند نفت، فولاد ، پتروشیمی، توسعه نیشکر و… توان طفره رفتن از پرداخت عوارض معوقه استان را در مقابل شخصی با مختصات محسن رضایی یا علی شمخانی خواهند داشت؟ و اگر پرداخت این عوارض چندسالی ادامه یابد تثبیت نخواهد شد؟

- تصور کنید چه کسی می تواند این دو را به قوم گرایی متهم کند؟ و اساسا نیرویی هست که به بهانه قومیت با وی هماهنگ نشود؟

- مطمئنا محسن رضایی و علی شمخانی می توانند اختیارات ویژه ای برای اداره استان تحت مدیریت خویش از دولت اخذ کنند.

- هیئت دولت و سازمان برنامه و بودجه بدون دغدغه و با خیالی آسوده اعتبارات مورد درخواست را بسوی استاندار قوی و برنامه ریز خود گسیل خواهند نمود.

- بدون تردید وضعیت امنیت که در این سالها به شدت فروکاسته، در سایه تدبیر و تجربه چنین افرادی ارتقا خواهد یافت و امید در دل هم استانیها جان تازه ای خواهد گرفت.

- ترسیم کنیم سطح معاونین و مدیرانی را که با جان و دل در کنار چنین استانداری کمر به خدمت خواهند بست.

و…

اما بپردازیم به گشودن گره خِفت! ( گره خفت، گره ایست که گرچه  بسیار محکم می نماید ولی، با شیوه درست خود، بسیار راحت باز می شود)  آنچه  در باور گزینه هایی مانند محسن رضایی و علی شمخانی، برای فرماندهی مدیریت استان سخت گره می اندازد، در ششمین شاخص برشمرده، هویداست! تجربه ثابت کرده فرزندان خوزستان، بعد از بالیدن و رشد در این خاک دوست داشتنی، هنگامی که جایگاه ملی می یابند و این استان بدانها نیاز دارد حاضر به فداکاری برای خطه خویش نیستند. حاضر نیستند برای چندسالی هم که شده مناصب و جایگاه خود را در پایتخت وانهند ، دور از شان خود ندانسته و در عمل، کمر به خدمت خوزستانشان ببندند!

این گره، گرچه  کور در نظر آمده و بسیار سخت و محکم است ولی ناگشودنی نیست، کافیست این خواست تبدیل به یک مطالبه عمومی در سطح استان، بویژه نخبگان گردد.

اگر ستادی متشکل از قاطبه نخبگان سیاسی ، نمایندگان ادوار مجلس ، دانشگاهیان، علما، اصحاب رسانه و… فارغ از گرایش سیاسی و قومیتی بصورت فراگیر بر انتخاب یکی از معدود واجدین شرایط  بالا برای تصدی استانداری خوزستان اتفاق نظر کرده، از یک سو  خواست خود را به خواست وزارت کشور و دولت تدبیر و امید منتقل کرده و از سوی دیگر به وی برای پذیرش این پست اصرار و تکلیف نمایند، آنگاه بعید است این انتخاب خواه محسن رضایی باشد یا علی شمخانی یا هر کس دیگر توان ایستادگی و استبداد رای در مقابل این مطالبه به حق خوزستانی ها را داشته باشد.

گره خِفت براحتی باز می شود، به شرط ها و شروط ها؛ بسم الله
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۳۵
بامداد
|
Finland
|
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
2
8
نشون دادیم که هنوز هم رأی دادنمون با راه انداختن موج تو کشور هستش و فعلا مونده تا بتونیم با نگاهی به برنامه های کاندیداها رأی بدیم و همین هم باعث شد که حاج محسن رئیس جمهور نشه اما امیدوارم به حداقل پستی که واقعا شایستگی تصدی اون رو دارن یعنی استانداری خوزستان برسن
پاسخ ها
مهرنیا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
خوزستان تا ابد به همین وضع خواهد ماند.رضایی و شمخانی وقتی تو راس قدرت بودند چه گلی به سر خوزستان زدند که الان از سر بیکاری و استیصال بزنند.بیایید ولقع گرا باشیم از بین مسئولینی که میتونستن برای ادامه کار به تهران برن ولی به عشق خوزستان ماندن و در اینجا کار کردند را انتخاب بشه.متاسفانه تو همین نظرات اکثرا فامیلای خودشون را و یا چون همقومن را بعنوان کاندید معرفی کردند.تا بوده همین بوده متاسفانه(البته این فقط مخصوص خوزستانه).خوزستان همیشه از سایر استانها عقب خواهد ماند.هر استانی را فکر و اندیشه همون مردم استان میسازه!
امید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
مهرنیا عزیز فرضا نظر شما درست!
خوب! چه باید کرد؟؟؟؟
دست رو دست بزاریم و بریم گوشه ای ...
از غر زدن و نفس نا امیدی دمیدن که کاری درست نمیشه. ایده بدید چه باید کرد؟ و در همان راستا تلاش کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
18
3
فروزنده - الهام - مخبردزفولی - ضرغامی - فروزش-شوشتری - سید احمد موسوی- عطارزاده و... خیلی های دیگه ام هستند
پوريا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
3
9
كاش فردي مثل جناب آقاي محسن رضايي كه توي انتخابات رياست جمهوري در خوزستان، اكثريت آراء را بدست آوردند، قدر اين مردم رو كه به ايشون اعتماد دارند بدونند.
اگر در جايگاه رييس جمهور نتونستند به مردم اين خطه خدمت كنند، در رتبه هاي ديگه داوطلب اين مسئوليت باشند.
به خدا حق اين مردم خيلي بيشتر از اين حرفاست.........
در حق خوزستان از همه سمت داره اجحاف ميشه (هم داخل استان و هم از طرف پايتخت!)
سامان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
1
5
مطلب بسيار بجا و جالبي بود.ولي متاسفانه چنين اتفاقي نخواهد افتاد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
فراموش نکنیم در ابتدا بحث ائتلاف عارف و روخانی نیز دستنیافتنی بود ولی با فشار از پایین اتفاق افتاد
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
1
3
واقعا درد خوزستان همین که گفته شده و دوایش هم همین مواردی که ذکر شده است. خوزستان به واسطه جنگ سالها از دیگر استانها عقب افتاده است اما این عقب افتادگی توسط دولتمردان بوسیله اعتبارات و نگاه ویژه پر نشد و حداکثر به مانند سایر استانها به خوزستان نگاه شد و این در حالی است که در زمانی که خوزستان درگیر جنگ و بازسازی خرابه های جنگ بود دیگر استانها کارهای زیربنایی خود را انجام بدهند و در خلا نبود امنیت آن سالها صنایع عظیمی که می بایست در خوزستان باشند به آنجا مهاجرت کردند و سرتان را درد نیاورم حالمان همینی هست که می بینید و دوای آن هم همان چیزی است که در مطلب فوق آمده.
اما در میان گزینه های فوق بنده یک پیشنهاد هم دارم. یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری که همه به عنوان مدیر اجرایی قوی می شناسند دکتر قالیباف است که در چند جا گفته بود که اگر خوزستان را بسازیم یعنی کل ایران را ساخته ایم. به نظر بنده فارغ از سایر گزینه های بومی اگر بتوان به ایشان هم به عنوان یک گزینه نظر داشت و اقناع و ترغیب از سوی نخبگان و نمایندگان صورت پذیرد و دولت محترم هم بپذیرد گزینه مناسبی خواهد بود.
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
کاملا موافقم. قالیباف یا کرباسچی هم میتونن گزینه های خوبی باشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
مسئله این است که علاوه از خودگذشتگی در پذیرفتن این پست ها توسط آقایانی مثل رضایی، شمخانی، قالیباف ، کرباسچی و یا دیگران، عده دیگری هم باید از خودگذشتگی کنند. نمایندگان مجلس ، نحبگان و برخی نهادها باید از خود گذشتگی کنند و بروند از این افراد خواهش کنند و شاید التماس کنند که به نظر من مشکل اصلی ما این قسمت است.
شما ببینید مجمع نمایندگان خوزستان به جای اینکه دنبال پیدا کردن یک گزینه ای در این حد باشد به این نتیجه رسیدن که یکی از خودشان استاندار شود که بر این نوع تفکر باید تاسف خود و مدت ها گریست. یا پارتی ها و لابی های سیاسی قومی به فکر چپاندن گزینه های اغلب ضعیف مد نظر خود به عنوان استاندار برای تامین منافع خود هستند.
اینجاست که بنده معتقدم بیش از اینکه نیاز به از خودگذشتگی آن عزیزان باشد نیاز به از خود گذشتگی و دوراندیشی و کنار گذاشتن خودخواهی نخبگان هستیم.
خداوکیلی کدام یک از نمایندگان مجلس، نخبگان و... حاضرند یک هفته در دفتر یکی از این عزیزان بست بنشینند و خواهش کنند، آدم واسطه کنند ، ترغیب کنند و .... من که فکر می کنم که هیچکدام . شما خودتان قضاوت کنید
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
بله درسته
ولی فراموش نکنیم اگر مطالبه مصرانه تک تک ما نبود هیچکاه اصلاح طلبان حاضر به ئتلاف نبودند و آقای عارف کنار نمیکشید. پس باید نمایندگان و .. را نیز تحت فشار قرار داد. از همین حالا شروع کنیم :)
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
3
3
خوزستان نیاز به فداکاری دارد
آقای محسن رضایی و آقای علی شمخانی خوزستان باز هم نیاز به خط شکن دارد...
یادتون که نرفته روزهای سخت نبرد را...
اگر امروز برگردید و دوباره بوسه بر خاک خوزستان بزنید شک نکنید که تا همیشه برای این مردم جاودانه خواهید شد...
سارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
1
4
باید برای این کار کمپینی راه اندازی شود و به عنوان یک خواست عمومی مردم خوزستان از دولت و افراد مد نظر مطرح شود.
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
3
0
امروز کشور ایران در پایتخت بیشتر به محسن رضایی و علی شمخانی نیاز دارند و حق آنهاست که دررده مدیران تراز اول کشور باشند مگه این دوبزرگوار چه کم دارند. هرکدام ازاینها درحدو اندازه یک رئیس جمهور می باشد وقتی تا صبح روز مراسم تحلیف دکتر روحانی آقای علی شمخانی وزیرکشور است و دوجلسه مهم بادکترروحانی داشته و برنامه های خوراتحویل می دهد ولی یکباره همه چیز عوض می شود و رحمانی فضلی می شود وزیرکشور
چرابا ما خوزستانیها اینگونه رفتارمی کنند. محسن رضایی 4 میلیون رای درکشوربدست آورد آیا ایشان نمی بایست درسمت معاون اول و ... باشد.
اما این دو بزرگوار نیروهای بسیارخوبی تحویل این کشور و جامعه داده اند که هرکدام ازاین ها می تواند استاندار که هیچ حتی وزیرکشور هم باشندمثل( حسین دهقان وزیر دفاع کنوی/امیرحیات مقدم معاون شمخانی و رضایی/)
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
1
4
سلام درد دل زیاد است کاربران فوق راست می گویند ما دلسوز می خواهیم مردی میخواهیم که بتواند مشکل گرد وخاک -بیکاری -امنیت -اب و... را حل کند نه فقط حرف بزند وعمل نکند به نظر شما ایا کسی پیدا میشود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
فقط شمسایی به تمام اینها اشراف داره
حمیدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
7
5
محمدرضا شمسایی استاندارد های یک وزیر قوی را دارند و با توجه به گسترگی تجربیاتی که دارد فرد بسیار مناسبی برای استانداری می باشند لطفا با ذکر آرزوهای واهی کاری نکنید که همین نیروهایی هم که حاضرند برای خوزستان فداکاری کنند سر خورده شوند.من هم قبول دارم که اجماع بر روی بک نفر برای تمام گروه های فعال مفید است. بهترین هم کسی است که معتدل باشد و اجازه کار به تمام گروهها را بدهدکارنامه کار همه گروه ها در انتخابات مجلس و شوراها را مردم مشخص خواهند کرد
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
0
2
اي كاش اين حرفا رو كسي كه بايد بشنوه،كسي كه بايد ببينه...
تا كي ما فقط حرف بزنيم و عمل به خواسته هامون و نيازهامون نشه
انتظارات شهروندان اهواز يا بهتر بگم خوزستاني از ايني كه همه ميبينن و فكر ميكنن خيلي بيشتره ...
و با وجود افرادي مثل آقاي ... يا ديگر افرادي كه متاسفانه دلسوزي كافي براي استان نداشتن اين استان آباد نميشه، تا وقتي سرمايه هاي اين استان براي خود ما شهروندان صرف نشه و بودجه هاي ارسالي كشور بدون استفاده برگشت داده بشه، وضع ما همينه
كاش كسي بياد كه به فرهنگ و شان اجتماعي شهروندان اهميت بده و بدونه كه اين مقوله صرفه جويي تو همه چيزه
آشکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
2
2
نتیجه قومی فکر کردن و رای دادن همین است در دوروز آخر دیگه کاملا محرز شده بود رئیس جمهور کیست اما اینجا ما کاملا خلاف آب داشتیم شنا میکردیم، روحانی مچکریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
3
0
سید احمد آوایی
مرد میدان های سخت و دشوار لبنان و ایران و امین سید محمد خاتمی و حسن روحانی بهترین گزینه است
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
1
3
به نظر بنده باید فردی سکان اجرایی استان را در دست بگیرد که هم از منابع موجود در استان اگاه باشد هم توان برنامه ریزی در سطح کلان را برای خوزستان داشته باشد به طوری که سود ان مستقیما بر زندگی مردم شهرهای خوزستان تاثیر بگذارد به عنوان مثال در خوزستان سه کارخانه بزرگ سیمان وجود دارد .یکی کارخانه سیمان بهبهان وکارخانه سیمان خوزستان هفتکل وسیمان کارون مسجدسلیمان که از این شرکت ها فقط دود وغبار ناشی از تولید سیمان نصیب مردم این شهرها می شود و تا کنون سودی ناشی از تولید سیمان برای ابادانی این شهرها در نظر گرفته نشده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
اگر شمسایی بیاد از سیمان کره میگیره
رضارضایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
2
2
محسن رضائی گزینه ای بسیار عالی می باشد شکی نکید مردی از جنس مردم خوزستانی باغیرت
محسن خسروی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
1
1
درود بر دو سردار صف شکن میدان نبرد.امیدوارم یکی از این دو مرد شریف سکان مدیریت استان را بدست بگیرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
1
3
دوستان شما که همه چیز گفته اید ولی بیان نشد که یک استاندار بایستی چه ویزگی هایی داشته باشد.
1- تجربه موفق
2- قدرت رهبری
3- مدیر شجاع
4- تصمیم ساز
5- عاشق استان
6-دارای چشم انداز
7- اعتقاد به کار گروهی
حالا شاید از میان انهایی که ما می شناسیم انتخاب آسان تر شود. البته اگر حرفهای ما شنیده شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
نترس یه دفعه بگو شمسایی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
1
0
با سلام.مطلب بجا و دقیقی بود. بنظر بنده استاندار بهتر غیر بومی ولی مرد عمل و با وجدانی باشه که البته تحت نفوذ حضرات قدر قدرت اطتان هم نباسه چراکه همانطور که هم میدانیم وظاهرا نمیدانیم کسان دیگری خط مشی وسیاست این استان رو تعیین می کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
2
0
رپرتاژ سفارشی!!؟؟!
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
2
0
اگر آقای محسن رضایی می توانست دراین مدت که در تشخیص مصلحت نظام بود به داد همشهریان خود در مسجدسلیمان میرسید ودر خصوص آقایی شمسایی اخلاق نامبرده ملایمی ندارد باید فردی باشد که خود خوزستانی نباشد که شهر محوری نکند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
این دو بزرگوار بسیار اخلاق مدار و خوش خلقند اینرا هر کس با آنها برخوردی داشته تصدیق می کند ولی حاج محسن دارای مرتبه ای بسیار بالاتر از استاندار است و حیف است که نظام در یک استان بخواهد از وجودش بهره مند شود بنابراین فقط شمسایی برای کار در خوزستان مناسب است
پرستو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
1
1
چه جالب محسن رضایی دوستان محسن رضایی سالهاست که در راس و با لاست.و همجنین برادرش امیدوار رضایی.ولی متاسفانه این دو حتی نتوانستند کار چندانی برای شهر خودشان یعنی مسجد سلیمان انجام دهند.مسجد سلیمان الان یک روستا هم نیست بهتر است بگویم بنه.واقعا در شگفتم چگونه میتواند مسئولیت یک استان را بپذیرد.ای کاش برای استانداری باز هم رای گیری میشد.
محمد لیموچی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۶
0
1
بهترین گزینه آقای مهندس درویشعلی کریمی میباشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
0
1
خوزستان به کسی نیاز داره که اولاً خوزستانی باشه و در خوزستان زندگی کنه با زندگی مردم خوزستان آشنایی داشته باشه که چه رنجی تحمل میکنند دلسوز مردم خوزستان باشه با ایمان باشه شجاع باشه دنبال حق و حقوق استان باشه طرفدار حزب و یا قوم و طایفه خاصی نباشه برای همه مردم یکی باشه و برای همه واقعا کار کنه از خودش مایه بذاره و به قول هاش عمل کنه
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
0
0
من نميدانم چه كسي انتخاب خواهد شد.
اما با دقت ميگويم مواظب باشيد .
سر آقاي روحاني را كلاه ميگذارند وسر مردم مظلوم مارا.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
0
0
خدا وكيلي يجوقت علي شمغخاني را كه بسيار انسان فهميده و بسيار با تقوا و زخمتكش است . دلش برلي تمام مردممحروم ايران بخصوص خوزستان مي نژد در كنار حاج محست رضايي كه هيجنقشي در تحول استاني كه او را به سطوح عالي نظام زساند ولي كوچكترين كاري براي جوانان شر ش مسجسليمان نكرد ....شما برويد ببينيد علي شمخاني جه موثر كارهايي براي استان كه نكرد.البته در زمان صدارت 8 ساله باند احمدي نژاد در نظام خيلي او را ازردند .

حاج علي حداقل بيش از 50% ازحاج محسن توانا تر است.
:
:
:
آخرین اخبار