تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۳
کد خبر: ۴۵۵۸۰
تعداد نظرات: ۴۶ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نماینده بهبهان در مجلس عنوان کرد:

لزوم انتخاب یک عرب به عنوان استاندار آینده خوزستان

باید ابتدا به خودمان ثابت کنیم که تمام اقوامی که در خوزستان هستند با یکدیگر برادر هستند. هر کسی در این باره صحبتی دارد به صورت منطقی پاسخگو خواهم بود زیرا که برای یک بار هم که شده باید تابوها رابشکنیم/ دولت یازدهم اگر به وضعیت ریزگردها و خشکی تالابهای خوزستان نگاه جدی نشود بدون شک در 10 تا 20 سال آینده خوزستان رو به نابودی خواهد رفت
نماینده بهبهان در مجلس شورای اسلامی خواستار کم رنگ شدن نگاه صرفا سیاسی به اغلب بخش‌های در استان خوزستان شد و گفت: این نوع نگاه باعث شد نگاه منطقی از سوی دولت به خوزستان صورت نگیرد.

 محمدباقر شریعتی با بیان اینکه خوزستانی‌ها دیگر نمی توانند عدم توسعه را بپذیرند و اگر دولت جدید نگاه ویژه ای را به خوزستان نداشته باشد، یکی از چالشهای مهم دولت جدید رقم خواهد خورد، گفت: بحث سیاسی باید در خوزستان کم‌رنگ شود و همان گونه که در زمان انتخابات مجلس مطرح کردم، مسایل سیاسی به همه ضرر می زند و باید از مسایل سیاسی در حد معقول استفاده شود.

به جایگاه کنونی خوزستان در کشور نسبت به گذشته اشاره داشت، اظهار کرد: متاسفانه نگاه سیاسی به استان خوزستان در سالهای گذشته باعث شده تا دولت به توسعه خوزستان نگاه منطقی نداشته باشد در حالی که انتظار می‌رفت که دولت مرکزی و دولتهایی که تاکنون بر سر کار آمده‌اند به خوزستان بر اساس آرمان‌های انقلاب نگاه کنند نه اینکه دیدگاهشان سیاسی باشد.

نبود نگاه ویژه به خوزستان

وی افزود: پیش از انقلاب به دلیل منابع نفت و گاز و نیز کار و اشتغالی که در خوزستان بود نگاه ویژه‌ای می‌شد و اگر قصد داشتند مسئولی را انتخاب کنند به صورت ویژه به سرمایه‌های انسانی نگاه می‌کردند، ولی اکنون با وجود اینکه خوزستان حدود 75 درصد درآمدهای کشور را تامین می‌کند به صورت ویژه نگاه نمی‌شود.

نماینده بهبهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اکنون از دولت روحانی خواستاریم به خوزستان به صورت ویژه نگاه کند و توسعه این استان را در یک برنامه منظم در دستور کار خود قرار دهد چون در غیر این صورت اگر خوزستان به عنوان یک پایگاه اقتصادی دچار مشکل شود به ضرر کل کشور است.

وی با اشاره به صحبتهای امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرده ‌است، گفت: در زمان دفاع مقدس خوزستان فشار زیادی را متحمل شد در حالی که خیلی از استانها در چنین شرایطی قرار نگرفتند ولی همچنان می‌بینیم که در خیلی از شاخص‌ها در انتهای جدول قرار داریم.

جایگاه نامناسب خوزستان در راه های ارتباطی

شریعتی تصریح کرد: راه‌های ارتباطی یکی از شاخص‌های اساسی در امر توسعه به شمار می‌رود. اکنون از نظر خطوط ریلی، جاده‌ای، دریایی، هوایی و روستایی خوزستان در جایگاه چهاردهم کشور قرار دارد. برای خطوط ریلی استان از اوائل انقلاب تاکنون آنگونه که باید قدمی برداشته نشده است.

وی با بیان اینکه جابه‌جایی ثروت در کشور به ضرر خوزستان بوده، گفت: اکنون امکانات دولت به سمت بندر شهید رجایی بندرعباس سرازیر شده است و هر روزه پروژه های عظیمی در این بندر رقم می‌خورد و این در حالی است که پیش از این پروژه ها متعلق به دو بندر امام و خرمشهر بود. در اینجا از دولت روحانی خواستاریم که در یک برنامه منظم پاسخگوی مردم خوزستان باشد.

نماینده بهبهان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: خوزستانی ها دیگر نمی توانند عدم توسعه را بپذیرند و اگر دولت جدید نگاه ویژه ای را به خوزستان نداشته باشد یکی از چالشهای مهم دولت جدید رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه به خوزستان از دید سیاسی نگاه می شود، افزود: بحث سیاسی باید در خوزستان کم رنگ شود و همان گونه که در زمان انتخابات مجلس مطرح کردم، مسائل سیاسی به همه ضرر می زند و باید از مسائل سیاسی در حد معقول استفاده شود.

نگاه امنیتی در خوزستان باید اصلاح شود

شریعتی عنوان کرد: یکی دیگر از مسائلی که اکنون در خوزستان شاهد هستیم امنیتی جلوه دادن برخی مسائل است زیرا که عده ای در استان وقتی برای حل موضوعی به مشکل بر می خورند می گویند این مسئله بحت امنیتی دارد در حالی که استان ما امنیتی نیست و ما نیز مانند سایر استانها ساده زندگی می کنیم.

وی با اشاره به لزوم انتخاب یک عرب به عنوان استاندار آینده خوزستان گفت: باید ابتدا به خودمان ثابت کنیم که تمام اقوامی که در خوزستان هستند با یکدیگر برادر هستند. هر کسی در این باره صحبتی دارد به صورت منطقی پاسخگو خواهم بود زیرا که برای یک بار هم که شده باید تابوها رابشکنیم. اکنون یکی از استانهایی هستیم که بحث وهابیت در آن فزونی پیدا کرده است و معتقدم اگر استاندار از قوم عرب انتخاب شود این مسائل به حداقل خواهد رسید و ساماندهی می شود.

نماینده بهبهان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سئوال که چرا آمار اشتغال و بیکاری در استان به صورت شفاف ارائه نمی‌شود، ادامه داد: بحث آمار در کشور ما به عنوان یکی از چالشهای مهم محسوب می شود و به همین دلیل دولت جدید خود را دولت راستگویان معرفی کرده است.

آمار دقیقی از بیکاری خوزستان وجود ندارد

وی بیان کرد: با توجه به شرایطی که وجود داشت در خصوص بحث اشتغال و بیکاری از خوزستان آمار دقیقی به دولت ارسال نشد و همین امر باعث شد که در بین 20 شهرستان کشور که وضعیت خوبی در این زمینه ندارند، هفت شهر از خوزستان به عنوان شهرهایی که وضعیت اشتغال نامناسبی نسبت به سایر شهرستان‌ها دارند، معرفی شدند.

شریعتی عنوان کرد: متاسفانه مرکز آمار ایران باید در خصوص بررسی و تعیین آمارها حرف اول را بزند ولی تاکنون چنین چیزی را شاهد نبوده ایم.

وی در پایان عنوان کرد: از سوی دولت یازدهم اگر به وضعیت ریزگردها و خشکی تالابهای خوزستان نگاه جدی نشود بدون شک در 10 تا 20 سال آینده خوزستان رو به نابودی خواهد رفت و عدم اتحاد در استان در کنار این پدیده ها طول عمر خوزستان را کاهش می‌دهد. 

مرجع / مـهـر
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۴۶
على
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳
7
7
با تشکر از نماىنده محترم بهبهان بخاطر طرح موضوعات و چالشهاى مهم استان خوزستان.
باىد به عرض برسانم که طرح موضوع انتخاب استاندار عرب توسط نماىنده محترم بهبهان و عدم طرح اىن موضوع توسط نماىندگان عرب ,,و ىا بهتر بگوىىم ترس از طرح موضوع توسط انان ,, خود دلىلى بر حاکم بودن جو امنىتى در استان خوزستان مىباشد. امىد است که نگاهها تغىىر کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
9
13
یعنی چه؟ما با عرب یا غیر عرب مشکلی نداریم،ولی تمام نمایندگان مجلس خوزستان را نگاه کنید.بیشترینشان عرب هستند. خب. یعنی چه؟قومیت گرایی یعنی افراطی گری.باید بر اساس شایسته سالاری و تخصص و تعهد باید استاندار انتخاب شود. این حرف ها را نزنید. احساسات عمومی را تحریک نکنید.
امیدوارم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
8
15
با سلام . جناب آقای شریعتی از ظهارات بجایتان سپاس گذارم.
ماهم امیدواریم دولت آقای دکتر روحانی به خوزستان نگاه ویژه و کاربردی داشته باشد تا شاید از بار مشکلات خوزستانی ها اندکی کاسته شود. انشاءالله
sadaf
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
8
15
واقعا نطر مضحکی بود ! بابا دست بردارین از این قومیت بازی ها . چرا خودتون بیخودی جو سازی میکنین؟ به جای اینکه تو فکر پیشرفت استانشون باشن ببین تو چه فکرهایی هستن!!!!! حق دارن بهمون بگن جهان سومیه عقب افتاده!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
28
2
چرا دزفولی انتخاب نشود ؟
مگر دزفولی ها در کل استان مثال نظم و برنامه ریزی نیستند ؟
پاسخ ها
یک مخابراتی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
چون مدیران ... هر وقت در راس قرار گرفته اند مدیران موجود تابعه شان را بصورت اتوبوسی و نه بر اساس شایستگی ،با نفرات جدید و آنهم .... عوض نموده اند ، نمونه اش را میخواهید، ....!!
شهروند اهوازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
9
13
احسنت به این نماینده دلسوز، بقیه نماینده ها یاد بگیرند
عادل حزباوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
4
8
ممنون از آقای شریعتی بزرگوار.
کاش کسی استانداربشه که مشکلات استان رو بتونه حل بکنه بلاخره استانداربالاترین فرد اجرایی یا به اصطلاح ریس جمهور استانه وگرایش ایشان به قومیت خاص هم آنچنان مهم نیست.بلاخره یک استانداردرچارچوب قانون کارخودشو انجام میده و بحث قومیتی کردن انتخاب مسولین جالب نیست .
اهوازی
|
Japan
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
3
16
استان ما نیاز به یک استاندار لایق و کار کشته دارد. این خصوصیات هم هیچ ربطی به قومیت او نخواهد داشت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
اشتباهی منفی دادم.
بی تا
|
Germany
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
11
7
کلام شیرین این نماینده فهیم بسیار ستودنی ست.
تشکر میکنم از آقای شریعتی.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
2
10
به نظر من آقای شریعتی حرف خوبی را ولی به شکل بد و نسنجیده گفته است. من به عنوان یک عرب ایرانی و خوزستانی نمی گویم که حتما استاندار عرب یاشد ولی می گویم اگر واقعا در بین گزینه های بومی و شایسته ، فردی از یک قومیت شایسته ترین بود حذف نشود.
سلیمان اسمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
1
7
خوزستان یک عمر از توسعه بازماند چون درگیر حاشیه های به مراتب بیشتر از متن شد . خوزستان نیازمند نیروهای کارآمد است حال این نیروها چه عرب باشند چه بختیاری ، دزفولی ، بهبهانی و ... و یا حتی غیر خوزستانی، فرقی نمی کند.مهم این است که نمایندگان نگاه کلان کشوری به خوزستان را تغییر دهند و سپس با رایزنی مناسب استانداری توانمند و همه جانبه نگر را برای این استان انتخاب و پیشنهاد نمایند . مهم این است که نگاه حذفی نسبت به هیچ قومیتی نداشته باشند وبراساس شایسته سالاری انتخاب صورت گیرد . باور کنید با حرفهای امثال آقای شریعتی جز دامن زدن به اختلافات و حاشیه سازی چیزی عاید خوزستان و به ویژه عرب زبانان گرامی نخواهد شد .
این هم ازآن دست سخنانی است که نمی داند چه عواقبی در پی دارد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
0
7
استاندار باید شجاع کاردان با لیاقت و متخصص باشه حالا میخواد عرب باشه یا غیر عرب فرقی نمیکنه
ای ول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
0
6
به نظر من درحال حاضر استان خوزستان به یک نیروی باتجربه و شجاع و کاربلد دارد که بتواند این استان راجمع کند
سپهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
0
3
با سلام حرف نماینده در دفاع جهت رفع محرومیت از خوزستان جای تشکر دارد اما خود ایشان حرفه خودش را نقض میکند و بازهم دنباله قوم گرایی می رود خوزستان تنها نیاز به استاندار با کفایت و کارا (حالا از هر قومی که میخواهد باشد)فقط با کفایت بودنش ملاک باشد نه قومیتش و بعد از آن تمام مردم خوزستان باید یاد بگیرند فراتر از مسائل قومی و بلکه با نگاه اتحاد و برادری جهت ارتقای استان تلاش کنند
کمی انصاف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
0
2
باسلام برادرعزیزکاش می فرمودی مایک استانداردرداشنا بومی مدیر ومدبروبه دورازهمه سلایق شخصی وجناحی راکه بخوبی ازمشکلات استان اگاه باشد نیازداریم .همه مامسلمان وایرانی ودوستدارکشور واستان خود می باشیم .درایران وخصوصا استان همه باهم برادرهستند وملاک انتخاب علاوه برموارد بالا براساس شایسته سالاری فرد باشد
خلیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
1
1
با سلام جناب نماینده محترم بهبهان واقعا" تشکر از پیشنهاد جنابعالی خیلی خوب از دولت یازدهم امیدوارم توجه خاص به خوزستان برای حل مسایل.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
1
5
من عرب نيستم اما همشهري هاي عرب خود را دوست دارم.آخر بخشي از خاطرات دوران زندگي من هستند.فرقي هم نمي کند چه کسي از کدام قوم استاندار شود فقط بايد فرد لايقي باشد.استدلال آقاي نماينده هم استدلال خوبي نيست.مگر عرب هاي ما تحت تاثير وهابي ها هستند؟اين اهانت به آنها محسوب نمي شود.؟
sadaf
|
Germany
|
۰۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
3
5
من به خاطر داشتن چنین نماینده ای که اینقدر سطح تقکرش پایین است و به دنبال قومیت گرایی است متاسفم ...
میساء
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
2
4
با صحبت های اقای شریعتی موافقم. وقتی مرتب می گوییم که اقوام باید به حقوقشان رسیدگی شود حداقل به قول معروف این برادری باید ثابت شود و پس از سال ها یک استاندار عرب انتخاب شود. چه ایرادی دارد اگر استاندار عرب باشد؟ به عنوان دختر اهوازی از نماینده بهبهان تشکر می کنم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
موافقم
ناشناس
|
Sweden
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
2
3
یعنی چه؟!!! یعنی فقط عربها در این استان به حقشان نرسیده اند؟ ببینید به شوشتر با آن همه سابقه فرهنگی و آن همه تحصیلکرده که در قرن گذشته تحویل استان و کشور دارد چقدر اجحاف و بی توجهی شده.... پس چرا نمی گویید استاندار بعدی خوزستان باید شوشتری باشد؟؟
این صحبتهای عجیب آقای شریعتی ثمره ای جز تقویت دید قومیت گرایی و تضعیف شایسته سالاری ندارد
مهرانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
0
6
عرب و عجم چیه ما هم توی یه مملکت زندگی میکنیم و با هم مشکلی نداریم.
شما مشکل استان رو حل کن نه اینکه مشکل تراشی کن آقای نماینده.
محمد محمدي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
0
3
بايد به اين برادر بزرگ گفت هر چند بهترين دوستان ما را بچه هاي عرب زبان تشكيل ميدهند اما بايد گفت استاندار بايد فردي لايق باشد از همه قوميتهاي خوزستاني .... نبايد با كوته بيني آغاز گر موضوعات قوميتي در استاني باشيم كه سالها است اقوام آن ببه نامهاي لر ،عرب ،دزفولي ،شوشتري ؛قشقايي ؛ زندگي مسالمت آميزي را در كنار هم دارند .
ناشناس
|
-
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
1
4
باسلام :بنده ضمن تقدیروتشکر ازبیان مشکلات ومعضلات استان خوزستان که خودازوظایف یک نماینده می باشدبایدعرض کنم که واقعا بیان اینکه یک فرد عرب یا لر یا....بایداستاندارباشدبیانگر ... و... یک نماینده است.واقعا صد حیف ودریغ برای مردم خوزستان بخصوص بهبهان که جنین افرادی را انتخاب می کنند.کسی که خوددردولت دهم به عنوان نماینده انتخاب شده و.... حالا آنهارامتهم به دروغگو ودولت روحانی را راستگویان معرفی می کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
1
0
سلام جناب آقای شریعتی.
واقعا از شما تشکر میکنم ای کاش بقیه دوستان راس هرم به این مسله پی ببرن و برای یک با بخود بیان و از این تبعیض دست بردارن و برای اولین بار یکی از همشهریان عربان استاندار شوند تا به همه نشان بدیم همه ایرانی هستیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
2
0
دوستان انتخاب یک استاندارعرب-که بسیاربعیدمی دانم صورت بگیرد-ربطی به قوم گرایی ندارد چه بسا ان استاندارعرب شایسته باشد همون طور که ممکن است یک دزفولی/بهبهانی/بختیاری/لر...شایسته باشه پس مطرح کردن این موضوع هیچ وجه ی قوم گرایانه نداردلطفا واقع بین باشد
رضارضایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
0
2
خدا کنه یه استاندار بومی و دلسوز و غیرتی بیاد واسه خوزستان از حجازی که خیری ندیدیم
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
0
1
استاندار شایسته خوزستان فقط دکتر محمد باقر قالیباف
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
0
1
چه فرقی داره همین کارا رو کردین که استان مون با این همه درآمد. زایی حتی آب شهریشم بدرد نمخوره چه برسه به شهر سازی و بقیه چیزا ، مگه عرب و عجم داره همه ی ما اول خوزستانی بعد. ایرانی هستیم اون فرد هر کی که هست فقط هدفش باید توسعه ی استان باشه حتی اگه خوزستانی نباشه باید در طی سابقهاش آدم درستی باشه ، وسلام.
الیاس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
1
0
استاندار خوزستان به انشاالله به ثلث قاطع مهندس شمسایی است و نه کس دیگر . مگه عرب یا لر یا .... دارد استاندار باید دارای سجایای اخلاقی و از همه مهمتر خوزستانی باشد که چنین شخصی از این موارد انشالله خواهد داشت . متاسفانه استان در دورهای گذشته به دست.... سپرده شده بود و ادعاهایشان نسبت به رفع مشکلات مردم ناراحت آور است. کاش انتخاب استاندار دست مدم می بود تا شاید اصلح انتخاب می شد.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
1
0
عزیزان هم استانی من.
نماینده محترم بهبهان موضوعات مهم و مختلفی را در خصوص چالشهای استان مطرح کرده است. و فقط در خصوص اصلاح نگاه امنیتی به خوزستان و با توجه به حساسیت انتخاب مدیران عرب در استان و لزوم پایان دادن به چنین حساسیتهایی، موضوع بسیار به جایی را مطرح نموده است.
هادی زهیری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
1
0
سلام من با نظر ایشون موافقم این حرف ایشون به معنای قومیت گرایی نیست چرا که قومیت گرایی از هر سویی که باشه محکومه ولی نکته ای که هست اینه که بعد ازگذشت سی و چهار سال از انقلاب تا کنون استانداری عرب انتخاب نشده و این نکته باعث شده که انسانهای مغرض و رسانه های تجزیه طلب و وهابی این گونه القا کنند که اعراب شهروند درجه 2 هستند و آنها را به مدیریتهای انتصابی و نه انتخابی راه نمیدن و این قضیه حس تبعیض و ظلم را در بعضی ها شعله ور کنه و خود این یکی از عوامل روی آوردن بعضی ها به وهابیت سیاسیه و نه اعتقادی
سعیدحزبئی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
0
1
بهتراست که استانداررامردم انتخاب کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
0
1
باتشکر از این نماینده محترم در دفاع از حقوق خوزستان
از نظر من استاندارد از هرقومیتی باشد مهم نیست و ما همگی باهمیم و فقط یک استاندار لایق میخوایم.....
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
1
0
درود بر شما نماینده محترم.ولی قومیت یک فرد مهم نیست هرچند چرا تاکنون یک عرب استاندار نبوده است جای سوال دارد.اما ترجیحا خوزستانی باشد
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۸
2
1
باسلام
برای اولین بار است که می بینم کسی حرف حق و واقعیتی را بدور از تعصب مطرح میکند .
آقای شریعتی متشکریم. از طرف اعراب خوزستان
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۰
0
0
آقآی شریعتی اصلا میفهمی چی میگی کاری به گویش و قومیت نداریم اصلا حق نداری این مسایل را عنوان کنی
ما یه استاندار میخوایم که این عقب افتادگی ها را جبران کنه
لطفا سنجیده حرف بزنید
ادیب از امیدیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۰
0
0
از آقای شریعتی بخاطر دیدگاه انسان دوستانه شون نهایت تشکر رو داریم .امیدوارم مسولان تواناييها و پتانسیل های يك قوميت را بخاطر نژاد و گویش آنها نادیده نگیرند .که باعث بشه ،کسان دیگری از خارج این توانایی رو بر ضد ما استفاده کنند. بازم از آقای شریعتی بخاطر دیدگاه مثبتش ممنونم!
اهواز سیتی
|
Germany
|
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۰
0
0
سطح فکر مردم از مسولین بالاتره در حالی که باید بر عکس باشه
کلا مچکریم لول
فرزند ایران خوزستان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
0
0
حالا چه فرقی می کند ربطی به قوم و نژاد ندارد با ید دارای لیاقت وشجاعت وایمان قوی باشد و با دزدها و افرادی که دیگران را بر ای رسیدن به اهداف پلید خود له می کنند کنار نیاید .
سوسنگردی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
0
0
از پیشنهاد به جا وحکیمانه جناب دکتر شریعتی سپاسگذاریم ولی من در تعجم که چرا وقتی نام عرب بیاید این همه مخالف قد علم میکند مگر آقای شریعتی چی گفته که افرادی مثل sadaf وی را به باد انتقاد میگیرند؟پس کمی انصاف داشته باشیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
0
0
تا وقتی که دیدگاه خوزستانی ها به قوم گرایی و طایفه گرایی باشد و نسبت به هم لج و لجبازی و دعوا باشد همه قوم های خوزستانی چه لر ، چه عرب ، چه شوشتری و دزفولی و.... با هم تعامل و مشارکت و وحدت نداشته باشند و سایه یکدیگر را با تیر بزنند حتی اگر بهترین شخص چه از خوزستان و چه از ایران انتخاب شود هیچ پیشرفتی در خوزستان حاصل نمی شود
reza
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
0
0
بهترین گزینه دکتر موالی زاده است عرب اعتدال گرا کاری پاکدست .باسوادتربن فرد. مرد اعتدال و تجربه استان
فرزند وطن اسلامی
|
-
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۳
0
0
استاندارخوزستان باید فردی لایق ،توانمند،منطقی،باتقوا،معتدل واعتدالگراباشد حال می خواهد ازهرکجای ایران اسلامی وولایی باشدازاظهار نظراین نماینده آدم تعجب می کند.که اینگونه اسباب اختلافات داخلی را دانسته یا نادانسته فراهم می سازد.
captcha
آخرین اخبار