تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۶
کد خبر: ۴۵۰۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

كودكان شوشتری آموزش‌ميراث‌فرهنگی می‌بينند

پایگاه جهانی سازه‌های آبی ـ تاريخی شوشتر در نظر دارد در خصوص آموزش کودکان در حوزه میراث فرهنگی بسته آموزشی ارايه كند.
 
در اين طرح با هماهنگی اداره آموزش و پرورش به آموزش، حفاظت و معرفی آثار تاریخی و سازه‌های آبی و همچنین مفاهیم ثبت جهانی و انتظارات اجتماعی پیامد ثبت جهانی آثار پرداخته می‌شود.
 
حسین عیدانی، مدیر پایگاه جهانی سازه‌های آبی ـ تاريخی شوشتر، در این باره توضيح داد: برای اجرای این طرح که امری مهم در تقویت زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان شوشتر محسوب می‌شود با فرستادن کارشناسانی متخصص برای آموزش به کودکان و نونهالان کاملا آمادگی داریم.
 
او افزود: امیدواریم با اجرای چنین طرح‌هایی، كه کودکان را در امور فرهنگی شهرستان سهیم می‌کند، بتوانیم در آینده‌ای نه چندان دور شاهد شهری شکوفاتر و شهروندانی مسؤولیت‌پذیرتر باشیم.
 
عيداني همچنين گفت: مراحل اداری و سایر هماهنگی‌های این طرح در دست اقدام است.
مرجع / ایسنا
برچسب ها: شوشتر
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Sweden
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
0
0
براي آغاز قدم خوبيه
انشالله شوشتر پس از سالها به جايگاه واقعيش برگرده و كار عمراني و فرهنگي همراه هم آغاز بشه
:
:
:
آخرین اخبار