تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۴۴۹۱۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انجام 426 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و توزیعی در خوزستان

مدیرکل استاندارد خوزستان از انجام 426 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و توزیعی این استان در طول ماه رمضان خبر داد.

رضا دهدشتی‌زاده اظهار کرد: طرح نظارت بر بازار، واحدهای تولیدی و نمایشگاه‌های طرح ضیافت در استان خوزستان ویژه ماه مبارک رمضان برای بالابردن فضای ایمنی و سلامت بازار توسط این اداره کل انجام شد.

وی افزود: در این راستا و در طول ماه رمضان 426 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و توزیعی در استان خوزستان انجام شد.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان ادامه داد: بر این اساس 296 مورد بازرسی از واحدهای توزیعی و 130 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی توسط کارشناسان این اداره کل انجام شد.

دهدشتی‌زاده تصریح کرد: در طول این بازرسی‌ها 326 فرآورده از نظر وزن، حجم، کیفیت، بسته بندی و سایر موارد مورد بررسی قرار گرفت که همه آنها موارد استاندارد را رعایت و با استانداردهای ملی مربوطه مطابقت داشتند.

وی اضافه‌کرد: همچنین در این مدت بیش از 150 نمونه از سطح بازار و بیش از 140 نمونه از واحدهای تولیدی در زمینه‌های مختلف از جمله مواد غذایی و کشاورزی، شیمیایی، بهداشتی، سلولزی و ... دریافت شد.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان خاطرنشان‌ کرد: این نمونه‌ها برای انجام آزمون و میزان مطابقت آن‌ها با استانداردهای ملی مربوطه به آزمایشگاه‌های این اداره کل و آزمایشگاه‌های همکار ارسال شده است.

دهدشتی‌زاده در پایان نیز گفت: به همشهریان توصیه می‌شود در هنگام خرید هر محصولی به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، نشان استاندارد و بسته بندی مناسب آن توجه داشته و هر گونه نظر و پیشنهادی را از طریق خط ارتباط مردمی 1517 با اداره کل استاندارد خوزستان در میان بگذارند.

مرجع / فـارس
برچسب ها: بازرسی
:
:
:
آخرین اخبار