مديرگروه بهداشت محيط و حرفهاي مركز بهداشت خوزستان گفت: بهداشت مسئوليتي در قبال پيگيري معضل دستفروشان مواد غذايي در سطح شهر ندارد و تنها بازرسي بهداشتي مراكز داراي پروانه كسب، در حوزه وظايف مركز بهداشت قرار ميگيرد.
مهران معلم اظهار كرد: با توجه به اينكه در ايام نزديك به عيد فطر، بازار فروش شيريني و آجيل بسيار گرم شده است، دستفروشان نيز از اين قافله عقب نمانده و تبديل به معضلي براي حوزه بهداشت شدهاند.
وي ادامه داد: گرماي هوا و گرد و غبار خوزستان از يك سو و نحوه تهيه مواد غذايي توسط دستفروشان از سوي ديگر، موجب نگراني در زمينه فساد مواد غذايي و در نتيجه آن به خطر افتادان سلامت جامعه شده است.
مديرگروه بهداشت محيط مركز بهداشت خوزستان تصريح كرد: مادهاي قانوني دال بر لزوم پيگيري و برخورد با دستفروشان مواد غذايي توسط مركز بهداشت استان وجود ندارد بلكه برخورد با اين قشر، كاري جمعي و مستمر لازم دارد و نياز است كه تمامي سازمانها از جمله بهداشت در آن همكاري كنند.
معلم افزود: براي مبارزه با مساله دستفروشان، از مدتها قبل تيم مشترك ساماندهي شهر اهواز شكل گرفته بود كه تا كنون اقدامات خوبي در هسته مركزي شهر اهواز انجام دادهاند ولي بايد اين عمليات فراگيرتر و موثرتر پيگيري شود تا هم از تجمع و سد معبر دستفروشان جلوگيري شود و هم سلامت جامعه به خطر نيفتد.