تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۸
کد خبر: ۴۴۳۹۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آمادگي اعزام زائران عتبات از مرزهاي آبي خوزستان

مديركل حج و زيارت خوزستان گفت: آمادگي اجراي طرح زيارت 15 روزه عتبات و اعزام از طريق دريا به كشور عراق وجود دارد.
 
ناصر حويزاوي  اظهار كرد: در سفر اخير وزير گردشگري عراق به ايران، براي اعزام 15 روزه زائران ايراني به كشور عراق توافق شده ولي دستورالعمل آن هنوز ابلاغ نشده است.
 
وي افزود: استان خوزستان از مجريان اين طرح است و با ابلاغ اين دستورالعمل آمادگي اجراي آن و اعزام از طريق كشتي در خوزستان دارد. اعزام زائران اين طرح از طريق آبراه خرمشهر به بندر بصره انجام خواهد شد. 
 
حويزاوي گفت: با توجه به اين‌كه برخي زائران علاوه بر زيارت، سياحت را نيز مدنظر دارند، در اين سفرهاي 15 روزه، كاروان‌هاي زيارتي و سياحتي در شهرهاي مختلف كشور عراق حضور خواهند يافت. 
 
مديركل حج و زيارت خوزستان تصريح كرد: با توجه به اين‌كه برخي خانواده‌هاي خوزستاني در كشور عراق اقوامي دارند، پيش‌بيني مي‌شود از اين طرح استقبال خوبي صورت گيرد و متقاضيان بسياري در خوزستان از اين طرح استفاده كنند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار