تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴
کد خبر: ۴۴۲۹۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پيشنهاد جداسازي رشته هاي زير مجموعه هیات نابینایان خوزستان

دبیر هیات ورزش هاي نابینایان و کم‌بینایان خوزستان با اشاره به عدم هم خواني رشته هاي زيرمجموعه اين هيات، پيشنهاد داد كه اين رشته ها زير نظر هيات هاي مربوطه خود فعاليت كنند.
 
حکیم حمادی اظهارکرد: برای این‌که ورزشکاران تمرینات با کیفیت و حرفه ای تری انجام دهند بهتر است پنج، شش رشته‌ای که زیر نظر هیات نابینایان و کم بینایان است و با یکدیگر هم خوانی ندارند، از يكديگر جدا شوند.
 
وی ادامه‌داد: رشته های مختلفی مانند جودو، دوچرخه سواری و شنای نابینایان که زیر نظر هيات ما است، بهتر است هر کدام زیر نظر هيات خودشان بروند تا کارها تخصصی تر انجام شود.
 
دبیر هیات ورزش هاي نابینایان و کم‌بینایان خوزستان با اشاره به اینکه فدراسیون جهانی نیز در این خصوص در حال پیگیری است، عنوان‌کرد: اگر تعداد رشته های هر هیات بالا باشد مانند هيات ما، فقط می توانیم یک خدمات جزیی به آن‌ها ارايه دهیم؛ مثلا مجبوریم به جای این‌که در بخش گلبال دو تیم را به مسابقات بفرستیم، آن را به یک تیم کاهش دهیم تا هزینه آن صرف تیم های دیگر شود.
 
وی تاكيد‌کرد: تخصصی شدن رشته ها باعث می شود ورزشکاران از مربیان مجرب بهره مند شوند.
captcha
آخرین اخبار