در مراسمی با حضور فرماندار ، بخشدار ، رئیس آبفار و دیگر مسئولان محلی خط لوله آبرسانی به 54 روستای بخش مشراگه از توابع شهرستان رامشیر به بهره برداری رسید.
رئیس آبفار رامشیر با بیان اینکه 54 روستا از طریق این خط لوله آب رسانی می شوند گفت : با احداث این خط لوبه و ارتقاء الکترو پمپ آب خام از 110 به 132 کیلو وات و پمپاژ 1330 مترمکعب اب در ساعت ، مشترکین دیگر از کمبود فشار آب رنج نخواهند برد.
خدر شاکری یوسفی در ادامه با اشاره به به روند کاهشي و افت سفره هاي آب زیر زمینی خواستار توجه جدي به مصرف صحیح آب شد و افزود : این پروژه با ااعتباری بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال و با احداث خطل لوله 14 اینچ به طول 200 متر به بهره برداری رسیده است.
فرماندار رامشیر نیز با اشاره به اقدامات زيادي که در راستاي اصلاح شبکه ها و کاهش هدر رفت آب انجام شده تا اين آب دوباره به چرخه مصرف برگردانده شود گفت : تمام تلاش مدیران و پرسنل آب و فاضلاب اين است آبی پایدار و سالم تولید و در دسترس مشترکین قرار گیرد.
حمید سیلاوی خاطر نشان کرد: اقدامات صورت گرفته در مجموعه آب و فاضلاب از جمله تلاش هاي پنهاني است که اگرچه ديده نمي شود اما به صورت شبانه روزي در جريان است تا آبی پايدار و سالم توليد، ذخيره و در دسترس مشترکين قرار گيرد و در صورت بروز حوادث شبکه و انشعابات به محض اطلاع ، رسيدگي و تعميرات شبکه انجام شود تا هدررفت آب به حداقل برسد.
گفتنی است تاکنون این 54 روستا روزانه فقط از 8 ساعت آب شرب برخوردار بودند.