تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۱
کد خبر: ۴۳۸۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بازسازي دو بخش بيمارستان ابوذر اهواز

رييس بيمارستان ابوذر اهواز گفت: دو بخش نوزادان و جنرال اين بيمارستان كاملا بازسازي شد و آماده بهره‌برداري است.  
 
دكتر مهران حكيم‌زاده اظهار كرد: بخش نوزادان با انجام بازسازي با 18 تخت فعال آغاز به كار كرده است. همچنين بخش جنرال با كمك خيرين و بانك رفاه كارگران به صورت صد در صد بازسازي شده و در حال حاضر با 35 تخت فعال است، همه تجهيزات اين بخش نيز به صورت كامل بازسازي شده است.  
 
وي ادامه داد: اين بخش‌ها در زمينه سيستم فاضلاب، ساختماني و تخت نياز به بازسازي داشتند كه در اين عمليات همه اين نواقص رفع شد و سيستم فاضلاب، سرويس‌هاي بهداشتي و حتي تخت همراه بيمار بازسازي شدند.  
 
حكيم‌زاده گفت: بيمارستان ابوذر، بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي كودكان در خوزستان است كه علاوه بر ارايه خدمت در اين استان، به استان‌هاي هم جوار در كشور و همچنين به استان هاي مجاور در كشور عراق نيز خدمات درماني ارايه مي‌كند. اين بيمارستان با 165 تخت فعال، تنها بيمارستان در اين سطح است كه در خوزستان داير است.
 
وي افزود: سطوح فعاليت اين بيمارستان در سطح رشته‌هاي فوق تخصصي نوزادان و داراي بخش‌هاي عفوني، كليه و مجاري ادراري، گوارش، جنرال عمومي، بخش هاي ICU، NICU و بخش نوزادان، دياليز، واحدهاي راديولوژي و گفتار درماني به صورت فعال است.  
 
رييس بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي ابوذر ادامه داد: واحد درمانگاهي اين بيمارستان نيز به صورت مجتمع در كلينيك تخصصي و فوق تخصصي از سال گذشته به ساختمان مجاور بيمارستان منتقل شده و در تمامي ايام هفته فعال است.  
 
وي گفت: با توجه به اين‌كه در منطقه‌اي كه  بيمارستان قرار دارد، هيچ واحد دولتي براي ارايه خدمات درماني به بزرگسالان وجود ندارد، واحد اورژانس بزرگسال هم در اين بيمارستان مستقر است. همچنين واحد بيماران تالاسمي در اين بيمارستان فعال است كه براي گرفتن خون مورد نياز خود روزانه به اين بخش مراجعه مي‌كنند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار