تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۶
کد خبر: ۴۳۸۵۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افزایش تعداد مدارس هيات امنايي اهواز

در سال تحصيلي جديد تعداد مدارس هيات امنايي شهرستان اهواز  به 62 مدرسه افزايش می یابد.
 
عبدالعزیز فدعمی فرماندار اهواز، با ذكر اين خبر اظهارداشت: در راستاي توسعه مشاركت هاي مردمي 35  مدرسه در اهواز بصورت هيات امنايي اداره مي شوند.
 
وي افزود با تصويب شوراي آموزش و پرورش شهرستان اهواز در سال تحصيلي جديد 27 مدرسه ديگر نيز در مقاطع مختلف تحصيلي به مدارس هيات امنايي اهواز اضافه مي شود و تعداد واحدهاي آموزشي كه به شيوه هيات امنايي اداره مي شوند به 62 مي رسد.
 
فدعمي اشاره به اهداف مدیریت مدارس به صورت هیأت امنایی گفت در صورت اجرای صحیح این شیوه کیفیت آموزشی بالاتر خواهد رفت و اصل مشارکت در مدیریت آموزشی محقق می شود .
 
فرماندار اهواز ادامه داد مديريت هيات امنايي مدارس به عنوان يك روش نوآورانه در مديريت مدارس درپاسخ به نياز زمان و براي ارتقاي كيفيت مدارس طراحي و اجراشده است و در اغلب مدارس مورد استقبال خانواده ها قرار گرفته است.
captcha
آخرین اخبار