تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۰
کد خبر: ۴۳۷۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

روند پيشرفت ورزش‌هاي هوايي به دليل گران بودن تجهيزات كند است

مسوول كميته ورزش‌هاي هوايي هيات انجمن‌هاي ورزشي خوزستان گفت: علي‌رغم استقبال خوب مردم از ورزش‌هاي هوايي، به دليل گران بودن تجهيزات اين ورزش‌ها، روند پيشرفت خوبي ندارند.



قدرت‌الله نيكخواه  اظهاركرد: اين كميته كار خود را در سال 88 با برگزاري اولين دوره مسابقات پاراگلايدر در شهرستان رامهرمز شروع كرد و تا سال 90 اين كميته زير نظر فدراسيون كوهنوردي بود ولي بعد از آن به عنوان يكي از كميته‌هاي هيات انجمن‌هاي ورزشي به ادامه كار پرداخت.
 
وي اضافه‌كرد: تاكنون بيش از 80 خلبان در رده‌هاي مختلف آموزش داده‌ايم و خلبان‌ها با خريد دستگاه‌‌هاي پاراماتور اقدام به گذراندن دوره‌هاي آموزشي نموده‌اند. همچنين دوره‌هاي مربيگري پاراگلايدر را از ارديبهشت‌ تا اوايل تيرماه به مدت دو ماه برگزار كرديم.
 
نيكخواه درخصوص رشته‌‌هاي زير نظر كميته ورزش‌هاي هوايي گفت: اين كميته شامل رشته‌هاي  پاراگلايدر، پاراموتور، بالن، هواپيماهاي فوق سبك و همچنين بيس‌جامپ است. در حال حاضر پاراگلايدر و پاراموتور فعال هستند ولي باتوجه به بالابودن هزينه‌ها،‌ امكان تهيه هواپيما‌هاي فوق سبك و بالن وجود ندارد.
 
وي با اشاره به فعال بودن رشته‌هاي هوايي در هر دو بخش بانوان و آقايان خاطرنشان‌كرد: در حال حاضر هدف ما توسعه و شناسايي سايت‌هاي پروازي و همچنين آموزش خلبانان است. در آينده نزديك نيز در شهرستان‌هاي شوشتر و مسجدسليمان كميته ورزش‌هاي هوايي فعال مي‌شود.
 
مسوول كميته ورزش‌هاي هوايي هيات انجمن‌هاي ورزشي خوزستان با بيان اين‌كه در اهواز، بهبهان، رامهرمز و دزفول اين كميته فعال است، گفت: بيشترين خلبان‌هاي ما در رامهرمز با 40 خلبان، هستند. همچنين اهواز با 30 خلبان و بهبهان و دزفول با بيش از 10 خلبان در رده‌هاي بعدي تعداد خلبان‌ها قرار دارند.
مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
بهار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
0
0
خوب بود لطفا مرا در رابطه با پیست ورزشهای هوایی و اقامتگاههای آنها راهنمایی کنید.ممنون
captcha
آخرین اخبار