تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹
کد خبر: ۴۳۷۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

هیچ تغییری در هیات مدیره صنعت نفت آبادان صورت نخواهد گرفت

 سخنگوی هیات مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: احکام اعضای هیات مدیره صنعت نفت آبادان صادر شده و هیچ تغییری در این هیات مدیره صورت نخواهد گرفت.
 
غلامعلی ناصری افزود: در چند روز اخیر از سوی برخی ها شایعاتی در خصوص تغییرات در هیات مدیره صنعت نفت شنیده شد که هیچ واقعیتی ندارد.
 
وی اظهار داشت: حکم های اعضای جدید هیات مدیره باشگاه صادر شده و هیچ تغییری در هیات مدیره نخواهد شد.
 
سخنگوی هیات مدیره باشگاه صنعت نفت خاطرنشان کرد: البته می دانیم این شایعات از کجا صورت گرفته و به طور حتم با منبع آن برخورد قانونی خواهیم کرد.
 
ناصری گفت: این شایعات ممکن است به تیم ضربه بزند اما شایعه سازان و کسانی که قصد ضربه زدن به تیم را دارند به اهدافشان نخواهند رسید.
 
وی افزود: تمرینات تیم صنعت نفت از فردا آغاز خواهد شد و در ادامه بازیکنان مورد نظر سرمربی تیم به این مجموعه اضافه خواهند شد، هم چنین بازیکنان بومی نیز برای دادن تست در تمرینات حضور می یابند.
 
عضو هیات مدیره صنعت نفت آبادان تصریح کرد: تا کنون بازیکنان زیادی با این تیم تسویه حساب کرده اند و سرمربی کار سختی برای ساختن یک تیم دارد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار