شهاب كرمي گفت: هدف فولاد در فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر فوتبال كشور، كسب عنوان قهرماني است.
هافبك تيم فوتبال فولادخوزستان اظهاركرد: دو روز اولي كه به اردوي تهران آمديم، به بدنسازي پرداختيم و اكنون نيز كارهاي چابكي و سرعتي را انجام ميدهيم.
وي ادامهداد: براي اينكه تمام بازيكنان محك بخورند و همه با هم هماهنگ شوند، تيممان در اين اردو چهار ديدار تداركاتي برگزار ميكند. خوشبختانه آمادگي تمام بازيكنان به غير از بازيكناني كه به تازگي به تيم پيوستهاند، بالا است. تيم ما 32 بازيكن دارد و سرمربي از تمام اين بازيكنان در ديدارهاي تداركاتي استفاده ميكند.
كرمي درخصوص حريفان فولاد در ديدارهاي تداركاتي نيز اظهاركرد: حريفاني كه با آنها ديدار تداركاتي برگزار ميكنيم، تيمهاي خوبي هستند و همه آنها تمريناتشان را زودتر از ما شروع كردند و به همين دليل از لحاظ بدني نسبت به ما در شرايط بهتري قرار دارند ولي جاي نگراني نيست و ما نيز قبل از شروع ليگبرتر به آمادگي مطلوب خواهيم رسيد.
وي گفت: اسكلت تيم تقريبا حفظ شده است و ما همان تيم سال گذشته هستيم و تنها آرش افشين از تيممان جدا شده است. اميدوارم بازيكنان جديد نيز موفق ظاهر شوند.
اين بازيكن تيم فوتبال فولادخوزستان با اشاره به هدف تيم در فصل جديد ليگ برتر بيانكرد: هدف ما كسب عنوان قهرماني است و البته در جامحذفي هم ميتوانيم جام قهرماني را به دست آوريم. در ليگ قهرمانان آسيا هم ميخواهيم نام ايران، باشگاه فولادخوزستان و اهواز را در آسيا مطرح كنيم و ميدانيم كه توانايي رسيدن به اين اهداف را داريم.
وي با بيان اينكه امسال تيم ما به فوتبال كشور، پديده معرفي خواهد كرد، گفت: به هواداران قول ميدهم با تمام وجود در ليگ بازي كنيم تا باعث شادي آنها شويم.