تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۴
کد خبر: ۴۰۹۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

همه ماجرای انتخاب سرمربی/ دایی شرط گذاشت، استیلی توافق کرد

دایی: با مدیرعامل قانونی همکاری می کنم

در حالی که کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در اقدامی عجیب و البته قابل پیش‌بینی به علی دایی 12 ساعت فرصت داده بود تا وی پاسخ نهایی خود برای قبول سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه را اعلام کند، سرمربی فصل گذشته سرخپوشان به این پیشنهاد پاسخ رد داد.

به گزارش خوزنیوز به نقل از مهر، علی دایی عصر دوشنبه از سوی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس به شرط همکاری کامل با حبیب کاشانی در چارچوب قوانین باشگاه به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد اما وی بامداد امروز سه شنبه به طور رسمی اعلام کرد شرط باشگاه را نپذیرفته است.

پاسخ علی دایی به کمیته فنی باشگاه پرسپولیس ساعت 4:07 بامداد از سوی نماینده تام الاختیارش با همراهی برادر دایی، به باشگاه تحویل شد. این در حالی بود که یکی از دوربین های تلویزیونی نیز برای پوشش خبر، در محل حضور داشت. متن کامل پاسخ کتبی علی دایی به شرح زیر است:
 
«بسمه تعالی
باشگاه محترم فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)
با سلام و احترام؛
پیرو ابلاغ غیر رسمی صورت جلسه نهایی کمیته محترم فنی باشگاه پرسپولیس به تاریخ 30 خردادماه که منضم به نامه باشگاه نبوده است. ضمن تشکر از حسن نیت و اعتماد کمیته محترم فنی به اینجانب بدون شک حمایت های هواداران شریف و محبوب تیم مردمی و پر افتخار پرسپولیس موثر واقع شده و این فرصت مجدد را برایم فراهم کرده است تا بتوانم به احساسات پاک میلیون ها هوادار پرشور تیم محبوبم خدمت کنم.
 
در این راستا به اعضای محترم کمیته فنی که در ابلاغیه قید نموده اند که در چهارچوب قوانین باشگاه فعالیت کنم. همانطور که در کنفرانس تلفنی به اعضای محترم  جلسه عرض کردم، تاکید می نمایم طبق مقررات و ضوابط حاکم بر هر باشگاه حرفه ای این تعامل، فعالیت و همکاری باید به صورت کاملا طرفینی صورت پذیرد. که در این دوره فعالیت نیز در چهارچوب قوانین باشگاه عزیز پرسپولیس با معرفی مدیرعامل محترم باشگاه که از سوی هیئت مدیره محترم برخوردار از وجاهت قانونی و قوانین جاری خواهد بود همکاری صمیمانه، صادقانه و همه جانبه با آن مقام محترم را خواهم داشت.
 
توفیق و عزت همه خادمان عرصه پاک و مهم ورزش کشور عزیزم را از خدای بزرگ مسئلت می نمایم.»
 

نماینده دایی:

پاسخ دایی منفی نیست/ کمیته فنی بجای مشورت فنی،تصمیم مدیریتی گرفته!


نماینده تام الاختیار علی دایی با بیان اینکه پاسخ دایی منفی نیست،گفت: شخصی که از سوی هیئت مدیره باشگاه به عنوان مدیر عامل انتخاب شود، از وجاهت قانونی برخوردار بوده و همکاری صادقانه، صمیمانه و همه جانبه را با ایشان خواهم داشت.

بهمن دهقان در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد پاسخ علی دایی به باشگاه پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: آقای دایی در نامه‌اش به صراحت گفته "حمایت‌های هواداران موثر واقع شده و این فرصت مجدد را برایم فراهم کرده است تا بتوانم به احساسات پاک میلیون‌ها هوادار پرشور تیم محبوبم خدمت کنم" و این یعنی پاسخ دایی منفی نبوده است.

وی در این مورد اضافه کرد: آیا این نه گفتن است؟ این تفسیر آقایان بوده زیرا منظور دایی پاسخ منفی به همکاری نبوده است بلکه ایشان طبق نامه تاکید دارد شخصی که از سوی هیئت مدیره باشگاه به عنوان مدیرعامل انتخاب شود، از وجاهت قانونی برخورددار بوده و با آن مدیر همکاری صادقانه، صمیمانه و همه جانبه را خواهم داشت، حتی اگر آن فرد حبیب کاشانی باشد.

نماینده تام الاختیار علی دایی اضافه کرد: طبق قوانین AFC باید اعضای هیئت مدیره باشگاه معرفی، سپس مدیرعامل بصورت قانونی انتخاب شود، در نهایت هم طبق ضوابط باشگاه باید همکاری مدیرعامل باشگاه و سرمربی تیم دوطرفه باشد.

وی افزود: کمیته فنی بازوی مشورتی باشگاه است که باید نظر فنی خود را به مدیریت باشگاه اعلام کند، نه اینکه به جای مشورت فنی، تصمیم مدیریتی بگیرد. آنها باید صورتجلسه را به صورت رسمی به مسئول باشگاه می‌دادند و سپس تصمیم نهایی توسط مدیرعامل و بصورت کتوب به مربی انتخاب شده اعلام می‌شد.

دهقان با تاکید بر اینکه فرصت 12 ساعته به علی دایی هم کلی جای بحث دارد، گفت: این ابلاغ ساعت 17:30 دقیقه روز دوشنبه بصورت غیر رسمی به دست من رسید که بر این اساس برای ارسال پاسخ نهایی تا ساعت 5:30 دقیقه بامداد سه‌شنبه فرصت بود.


بیژن ذوالفقارنسب:

مشخص است که تمایلی به همکاری ندارند

سخنگوی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با اشاره به تمایل نداشتن علی دایی برای همکاری با سرپرست این باشگاه، گفت: حمید استیلی بر اساس مفاد صورتجلسه روز دوشنبه کمیته فنی، واجد شرایط سرمربیگری پرسپولیس است.

 بیژن ذوالفقارنسب در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس درباره پاسخ علی دایی به نظر کمیته فنی، گفت: در نامه آقای دایی مشخص است که تمایلی به همکاری ندارند، بنابراین حمید استیلی شایستگی مربیگری فصل آینده را دارند. رای و تصمیم کمیته فنی باشگاه کاملا مشخص است و دایی به عنوان سرمربی انتخاب شدند، مشروط به عملکرد در چارچوب قوانین باشگاه و همکاری با سرپرست باشگاه.

وی افزود: رای ما کاملا شفاف و منطقی است و صورتجلسه‌ای هم که روز دوشنبه تنظیم و منتشر شد بسیار جامع و کامل بود و ما آن را برنامه کارمان قرار دادیم. با این وجود نامه دایی و به عبارتی پاسخ دایی بیانگر این موضوع بود که با باشگاه همکاری نخواهند داشت و براساس مفاد همان صورتجلسه باید با حمید استیلی مذاکره شود و صلاحیت برخورداری عنوان سرمربی گری تیم پرسپولیس برای سال آینده را دارند.

سخنگوی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در مورد صحبت‌های نماینده تام الاختیار علی دایی مبنی بر اینکه تصمیم کمیته فنی مدیریتی بوده است، اظهار داشت: در مورد اظهار نظر ایشان و افراد دیگری که به عناوین مختلف اظهاراتی را داشتند، باید اعلام کنم ما با توجه به پیشینه فعالیت‌هایمان که به عنوان بازیکن و مربی، جمعا بیش از 35 سال است و جایگاه اجتماعی که داریم به خودمان و خانواده‌مان این اجازه را نمی‌دهیم که افرادی روی نظرات ما دخالت کنند، یا بخواهیم بازیچه قرار بگیریم و کسانی بتوانند نظراتشان را به ما تحمیل کنند.

وی افزود: ما بیش از 22 ساعت در باشگاه دور یک میز نشستیم، مذاکره کردیم، بحث کردیم، مطالعه کردیم و به اشکال مختلف برنامه‌های عزیزان مورد نظر را مورد بررسی قرار دادیم و در نهایت به جمع بندی رسیدیم که طی صورتجلسه ای آن را اعلام کردیم. اگر چنانچه نظرات کمیته فنی مورد تائید برخی افراد نیست، من فکر کنم این مشکل ما نیست و خودشان باید به قضاوت افکار عمومی جامعه و به پیشینه ما مراجعه کنند

بیژن ذوالفقارنسب تصریح کرد: ما اعضای کمیته فنی توکلمان به خدا بوده و بر اساس دانش، تجربه و اطلاعاتی که داشتیم این تصمیم را اتخاذ کردیم و در هر مرجعی هم که لازم باشد، قاطعانه می توانیم پاسخگوی نظراتمان باشیم.

وی درباره نقش مدیریت باشگاه در روند تصمیم گیری این کمیته،‌ تاکید کرد: من به واقع باید به باشگاه پرسپولیس تبریک بگویم، برای داشتن حبیب کاشانی، این مدیر محترم. حقیقت امر این است که جدای از همه شایعات و حرف و حدیث‌ها بهترین آزمایش برای من بود که بیشتر و بهتر ایشان را بشناسم و حالا به جرات اعلام می‌کنم در رابطه با تصمیم گیری‌های ما نه فشاری وجود داشت نه کوچکترین توصیه و اظهار نظری کردند. من خیلی خوشحالم که جلسات ما در آزادی کامل و در یک آرامش فکری برگزار شد و نه کاشانی که هیچ‌س دیگری هم در مورد انتخابمان دخالت نداشتند.

سخنگوی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس درباره شایعاتی و تحلیل‌هایی که گزینه کمیته فنی از قبل مشخص شده بود، اظهار داشت: انتخاب و رای کمیته فنی به خودی خود، پاسخگوی این شایعات بود و گمان نمی‌کنم توضیحی پاسخی بهتر از رای کمیته فنی وجود داشته باشد.

وی در ادامه افزود: من اعتقاد دارم در تمامی دنیا و در همه باشگاه ها، مهمترین اصل، تعامل، همکاری سرمربی با مدیریت باشگاه است و این مساله، محور اصلی تمامی برنامه هاست. با این حال آقای دایی این تعامل را نپذیرفتند و من به شخصه بسیار متاسفم که ایشان به نوعی عدم همکاری خودشان را اعلام کردند.

ذوالفقار نسب در خصوص انتقاد گزینه‌های دیگر و اینکه آیا این کمیته خودش را برای این انتقادات آماده کرده بود، تاکید کرد: به هر صورت عزیزانی که آمدند واقعا جزو گزین‌های بسیار صالح و مورد اعتماد جامعه ورزش ما هستند و برنامه های آنها بسیار مفید و خوب بود. بر اساس یررسی‌هایی که داشتیم باید به ترتیب اولویت‌بندی می‌کردیم که اولویت ما با علی دایی، سپس آقای استیلی و درخشان بود.

وی تصریح کرد: به واقع، تصمیم و انتخاب سختی هم بود. با این وجود همانطور که قبلا اعلام کردم ما بیش از 20 ساعت نشست گروهی داشتیم و به این نتیجه رسیدیم. در اولویت نبودن دیگر گزینه ها به ضعف‌شان نیست. اگر چنانچه گزینه ای عکس العمل نشان دهد، طبیعی است و حتما تحت شرایطی است و قطعا همه این عزیزان جایگاه خودشان و مقبولیت اجتماعی را دارند و به هیچ وجه با این مباحث از جایگاه آنها کاسته نخواهد شد.

سخنگوی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس همچنین درباره برنامه‌های آتی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، گفت: این بر می‌گردد به مدیریت باشگاه و سرمربی تیم. نقش ما نقش مشاوره ای و نظارتی است و اگر از ما بخواهند ما با کمال میل حضور خواهیم یافت و نظر کارشناسی مان را ارائه خواهیم داد.


با عقد قراردادی دوساله؛

حمید استیلی با باشگاه پرسپولیس به توافق رسید

گزینه دوم سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز با حضور در محل این باشگاه و دیدار با کاشانی برای هدایت این تیم به توافق رسید.

حمید استیلی که کمیته فنی باشگاه پرسپولیس او را به عنوان گزینه دوم برای هدایت تیم فوتبال این باشگاه در فصل آینده معرفی کرده بود، عصر امروز سه شنبه به محل این باشگاه رفت و با حبیب کاشانی دیدار و گفتگو کرد.

استیلی که به دنبال منتفی شدن حضور علی دایی در پرسپولیس شانس بالایی برای نشستن روی نیمکت این تیم پیدا کرده بود، پس از دیدار با کاشانی به توافق رسید تا فصل آینده سرمربی این تیم شود. البته او هنوز قراردادش را با باشگاه پرسپولیس در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت نرسانده است.

استیلی پس از پایان این نشست از قرارداد دو ساله اش با این تیم خبر داد.

captcha
آخرین اخبار