تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۱
کد خبر: ۴۰۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

از كشتارگاه‌ هاي صنعتي خوزستان چه خبر؟

رييس اتحاديه دامداران خوزستان گفت: طي سه سفر هيات دولت به استان احداث 2 كشتارگاه صنعتي در شهرستان اهواز و بهبهان تصويب شد اما هنوز از احداث اين كشتارگاه‌ها خبري نيست.

عبدالخالق سبحاني عنوان‌كرد: چند سالي است مصوبه احداث اين كشتارگاه به تصويب رسيده‌ اما تامين اعتبار نشده‌اند.
وي افزود: در استان‌هاي ديگر چند كشتارگاه صنعتي وجود دارد اما خوزستان با پرورش زياد دام و تقاضاي زياد گوشت، هنوز كشتارگاه صنعتي ندارد و همه كشتارگاه‌هاي آن نيمه صنعتي هستند.
رييس اتحاديه دامداران خوزستان بيان‌كرد: احداث كشتارگاه‌هاي صنعتي نيازمند هزينه‌هاي زياد است و بخش‌ خصوصي توانايي تامين اين هزينه‌هاي گزاف را ندارد، زيرا زودبازده نيستند و صرفه اقتصادي ندارد؛ بنابراين بايد دولت در اين بخش سرمايه‌گذاري كند تا بهداشت، سلامتي و توليد بيشتر را به ارمغان بياورد.
سبحاني ادامه‌داد: احداث كشتارگاه‌هاي صنعتي بايد توسط دولت انجام و اداره آن به بخش‌خصوصي واگذار شود.
وي تصريح‌كرد: در حال حاضر فقط كشتارگاه بهبهان و اهواز تاحدي پيشرفت فيزيكي داشته است. اگر اين 2 كشتارگاه صنعتي به بهره‌برداري برسند 80 درصد نياز استان را تامين مي‌كنند و چنانچه در شمال استان نيز كشتارگاه راه‌اندازي شود نياز كل خوزستان تامين خواهد شد.
مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
کیو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
0
1
وقتی تو چهار راه نادری که مرکز استانه رو زمین دل و قلوه و سیراب شیردون ولو می کنن رو زمین و مردم هم ازشون استقبال و مسولین هم بی خیال دیگه چه احتیاجی به این چیزای عجیب و غریب و فرنگی مآب داریم .
captcha
آخرین اخبار