تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۲
کد خبر: ۴۰۲۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

فقدان نقشه راه مانع پیشرفت فوتبال در آبادان است

پیشکسوت فوتبال آبادان گفت: عدم برنامه‌ریزی و فقدان نقشه راه برای فوتبال آبادان، این ورزش را به بیراهه کشانده و مانع پیشرفت شده است.
 
عباس پریوز از انجام کار پژوهشی بالغ بر 200 ساعت بر روی موضوع سقوط صنعت نفت خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم با تحقیق و پژوهشی که انجام شد نتیجه خوبی برای فوتبال در آبادان حاصل شود و بازخورد آن مورد استقبال قرار گیرد.
 
وی ادامه داد: امیدوارم برای این عمل کارشناسانه ضمانت اجرایی صورت گیرد و این بحث‌ها و گفتمان‌های کارشناسی به ثمر بنشیند.
 
پیشکسوت فوتبال آبادان ابراز کرد: فوتبال همانند علم ریاضیات دارای فرآیندهایی است که برای نتیجه گرفتن در آن باید همه موارد با همدیگر هماهنگ شود و مکمل هم باشند.
 
*تخصص در هیئت مدیره باشگاه/ هدف تخریب نیست
 
پریوز افزود: آسیب شناسی که در خصوص تیم صنعت نفت انجام شد، مجموع عملکرد باشگاه صنعت نفت را نشان می‌دهد و هدف تخریب فرد و یا افرادی نیست.
 
عضو کانون پیشکسوتان فوتبال آبادان اظهار کرد: هیئت مدیره هر باشگاه فوتبال باید دارای تخصص باشد.
 
وی اضافه کرد: باید افرادی را برای امور درآمدزایی، اجرایی و فنی در هر منصبی انتصاب کرد و از تجربیات افراد بهره برد.
 
وی تاکید کرد: انتصاباتی که در هیئت مدیره صورت می‌پذیرد باید بر اساس شایستگی‌های افراد باشد که اگر غیر از این باشد نتیجه دلخواه کسب نخواهد شد.
 
*باید تنها به فکر منافع تیم بود/ کینه‌توزی‌ها را کنار بگذاریم
 
بازیکن سال‌های دور فوتبال آبادان ادامه داد: باید از تقابل‌ها و کینه‌توزی‌ها دوری جست و تنها به فکر منافع تیم صنعت نفت و شهر آبادان بود.
 
پریوز در خصوص آسیب‌هایی که از جناح‌های مختلف به تیم صنعت نفت وارد شد عنوان کرد: بحران در ثبات مدیریت، فقدان مرجع تصمیم‌گیری و عدم دارا بودن برنامه‌ریزی مدون از عوامل سقوط تیم فوتبال صنعت نفت است.
 
*تعامل مضاعف بین کمیته فنی و سرمربی
 
پیشکسوت فوتبال آبادان بیان کرد: عدم برنامه‌ریزی و فقدان نقشه راه برای فوتبال آبادان، این ورزش را به بیراهه کشانده و مانع پیشرفت آن شده است.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: کمیته فنی باشگاه باید حضور فعالی داشته باشد و بین این کمیته و سرمربی تیم باید تعامل صورت پذیرد تا موفقیت در این تیم حاصل شود.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
0
0
امیدوارم به نظرات ایشان توجه شود
captcha
آخرین اخبار