رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با بيان اينكه محرومان تيم استقلال خوزستان تقريبا بيشتر اعمالي را كه ما جرم و تخلف ميدانستيم، رفتارهايي بوده است كه عليه تيم خود انجام دادهاند، گفت: جابهجايي تيمها در جدول بستگي به نظر سازمان ليگ دارد.
اسماعيل حسنزاده درخصوص راي اعلام شده در پي تباني در ليگ يك كشور كه در اين ميان نام تيمهاي يادآوران شلمچه و استقلال خوزستان هم به چشم ميخورد، اظهاركرد: به زعم ما و مداركي كه در اختيار داريم، اگر كمي اين شيطنتها و تخلفات استقلال صنعتي نبود، اين تيم قطعا مستقيما ميتوانست به ليگ برتر صعود كند.
وي درباره اين موضوع كه باتوجه به محرز شدن تباني تيم شهرداري تبريز و سقوط به ليگ يك، استقلال خوزستان به ليگ برتر صعود كرده است، گفت: اينكه حكم ما چه تاثيري در جابهجايي جدول دارد را بايد از متخصصان آن در سازمان ليگ پرسيد. ما افرادي را از تيمهايي تنبيه كردهايم اما حق تيم در جدول يك بحث فني است. به طور مثال ما يك نفر از تيم برق شيراز را تنبيه كردهايم ولي در حكم اصلا درخصوص ضرر و يا منفعت اين تيم اظهار نظر نكرديم؛ يعني برخورد با اشخاص حقيقي كه در كنار تيمها هستند يك بحث است و احراز اينكه چه تيمهايي شخصيت حقوقيشان از اين راي ضربه ميخورد، بحث ديگر است.
رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ادامهداد: تاثير اين راي بر جدول ليگ برتر، ليگ دسته يك و بازيهاي پليآف در تخصص ما نيست و بايد حتما از طريق سازمان ليگ و شخص بهروان پيگيري شود. همچنين افرادي كه محكوم شدهاند، حق اعتراض دارند و خوشبختانه راي ما بر تمام موارد، قابل تجديدنظر است.
وي افزود: به هر حال اميدوارم راي ما عادلانه بوده باشد اما حق اعتراض در هر شرايط محفوظ است. همچنين بخشي از اين پرونده مفتوح است و درخصوص برخي از افراد در آينده تصميمگيري خواهد شد.
حسنزاده گفت: موضوع زشتي، موضوع پرونده ما بود و دو، سه هفته وقت بسياري از همكاران من و عوامل فدراسيون را گرفت اما اميدوارم از اين به بعد ديگر شاهد چنين موضوعاتي نباشيم.
وي بيانكرد: از تمام افرادي كه در طول اين پرونده چه آنهايي كه وظيفه قانوني داشتند و چه آنهايي كه به عنوان كمك به كشف حقيقت حتي به صورت گمنام و يا جرات كردند، آمدند و به ما كمك كردند، تشكر ميكنم.
رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال افزود: در كنار آرايي كه عليه افراد حقيقي و يا حقوقي صادر كرديم، به تمام تلاشهاي متوليان، مسوولان تيم و هواداران تيمهايي كه عليه آنها حكم صادر كرديم، احترام ميگذاريم، به هر حال ما به قانون عمل كرديم.
وي با بيان اينكه اين راي مفصل است و اكنون نميتوان به جزييات آن پرداخت، عنوانكرد: سعي كرديم قانونمدار باشيم و بيطرفانه و باتوجه به اسناد و مدارك راي دهيم و با حداقلها و رعايت تخفيفها، رايمان را صادر كنيم.
حسنزاده عنوانكرد: بخشي از تحقيقات، محرمانه بود و شايد نتوانستيم در راي، آن را خيلي جزيي بياوريم ولي به نوعي به آنها اشاره كرديم و در همينجا نيز از مراجع ذيصلاح كه به ما كمك كردند، تشكر ميكنم.
وي همچنين درباره اينكه مدركي مبني بر رد و بدل شدن سكه و يا پولي بين برخي تيمها وجود دارد، گفت: دقيقا مدارك مستدل است و البته تلاش كرديم بر مبناي علم، عدالت، منطق، اخلاق و تواناييمان تنبيه مناسب را اتخاذ كنيم ولي هيچ بعيد نيست كه اين راي در كميته استيناف به صورت ديگري باشد. محرومان طبق قانون يك هفته براي اعتراض فرصت دارند كه در خدمت آنها هستيم و بازهم ميگويم در عين حالي كه براي تنبيه اين افراد راي صادر كرديم، تمام آنها را دوست داريم.
رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره تاثير يك هفتهاي فرصتي كه براي اعتراض وجود دارد در بازيهاي پليآف اظهاركرد: باتوجه به اينكه اين شرايط قطعا تاثيري در تقويم برنامههاي سازمان ليگ ميگذارد ولي بازهم جواب اين سوال را بايد سازمان ليگ پاسخ دهد.