تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۷
کد خبر: ۳۷۷۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نفرات برتر مسابقات فوتبال‌دستي خوزستان

مسابقات فوتبال‌دستي جام GLX خوزستان در اهواز با شناخت نفرات برتر به پايان رسيد.

مهرداد چراغي، مسوول كميته فوتبال‌دستي هيات انجمن‌هاي ورزشي استان  اظهار كرد: سطح مسابقات خوب بود و بازي‌ها نسبت به قبل نزديك‌تر دنبال شد.
وي افزود: اين رقابت‌ها روز جمعه (13 ارديبهشت‌ماه) با شركت 60 تا 70 نفر در باشگاه گلدكاپ و در رده سني نوجوانان و بزرگسالان انجام شد. در رده نوجوانان كه به صورت آماتور دونفره برگزار شد، علي بت‌‌شكن، دانيال سعيدي و ميلاد سعيدي به ترتيب اول تا سوم شدند.
چراغي بيان‌كرد: در رده بزرگسالان و در بخش حرفه‌اي دونفره باقر دريس، محمد شيخي و محسن مرادي در مكان‌هاي اول تا سوم قرار گرفتند. در بخش حرفه‌اي چهارنفره نيز باقر دريس و محمد شيخي اول شدند. محمد قاسمي و افشين وحيدي در مكان دوم قرار گرفتند و قاسم منعمي اهوازي و عبدالكريم قنبري سوم شدند.
وي ادامه‌داد: در بخش آماتور رده بزرگسالان كه به صورت دونفره انجام شد پيمان بندري، حسام‌الدين قريش‌وندي و مسعود قاسمي در مكان‌هاي اول تا سوم قرار گرفتند. به نفرات اول تا سوم هر رده نيز يك دستگاه گوشي GLX اهدا شد.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار