تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۵
کد خبر: ۳۵۳۳۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
کاهش حمایت‌های بیمه‌ای از بیماران قلب اطفال
دکتر عبدالرحیم قاسمی عضو انجمن قلب ایران در چهارمین همایش قلب کودکان در جمع خبرنگاران گفت: چشم انداز ما این است که این انجمن باید به انجمنی تبدیل شود که تمامی افراد جدای سن تحت پوشش قرار گیرند.

وی عنوان کرد: با توجه به اهدافی که انجمن‌های مشابه در سطح دنیا و کشورهای منطقه دارند انجمن قلب باید کودکان مبتلا به بیماری‌های مادرزادی را تحت پوشش قرار دهند و تمامی بیماران جدا از سن آنها تحت پوشش آموزشی و درمانی قرار بگیرند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: میزان حمایت‌های بیمه‌ای از بیماران قلب اطفال بسیار کاهش یافته است، با توجه به گرانی خدمات پزشکی در حال حاضر بار اصلی خدمات درمانی به بیماران را سازمانهای خیریه به عهده دارند.

دکتر پریدخت نخستین داور نایب رییس انجمن قلب کودکان در ادامه گفت: شیوع بیماریهای مادرزادی قلبی 8 تا 10 در هزار تولد زنده یعنی معادل یک درصد است. اگر این بیماری زود تشخیص داده شود قابل درمان خواهد بود.

وی افزود: برای غربالگری بیماریهای مادرزادی قلبی پروتکلی را به وزارت بهداشت ارسال کردیم که تحت مطالعه است. شیوع بیماریهای مادرزادی یک درصد است و ابتلا به مشکلات مربوط به تیروئید یک در چهار هزار نفر است که در مقایسه با بیماریهای مادرزادی قلبی کمتر است ولی هنوز غربالگری برای آن پیش بینی نشده است. این غربالگری باید در لحظه اول تولد انجام گیرد و هزینه آن بسیار کم است.

وی اظهار کرد: اگر پدر و مادری هر دو به بیماری قلبی مبتلا باشند احتمال ابتلا نوزاد به بیماریهای قلبی 30 درصد است، گاهی اوقات نیز مصرف دارو در دوران بارداری مانند مصرف داروهای آرام بخش، ضد تشنج و یا بیماریهای سه ماهه اول بارداری در مادر مانند ابتلا به سرخجه خطر ابتلای جنین به بیماریهای قلبی را افزایش می دهد.

گفتنی است، این کنگره با هدف تبادل اطلاعات علمی بین کاردیولوژیست‌های اطفال و جراحان قلب اطفال و متخصصان قلب داخلی بزرگسال که به مسایل مهم اتیولوژی بیماریهای قلب کودکان می پردازد امروز 28 فروردین به مدت سه روز در حال برگزاری است.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار