تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۹
کد خبر: ۳۴۲۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

15 برابر شدن قيمت قير مشكل آفرين شده است

سرپرست شهرداري شوشتر گفت: 15 برابر شدن قيمت قير در ماه‌هاي گذشته پروژه‌هاي آسفالت شهرداري را با مشكل مواجه كرده است.

به گزارش خوزنیوز، نادر پارسازاده امروز در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اينكه پروژه‌هاي آسفالت در سطح شهرستان شوشتر به ركود رسيده است، گفت: در ماه‌هاي گذشته قيمت قير بيش از 15 برابر گذشته شده است و اين امر مشكلات زيادي براي پروژه‌هاي آسفالت در سطح شهرداري شوشتر به وجود آورده است.
وي با اشاره به شرايط قيمت قير در ماه‌هاي گذشته گفت: افزايش قيمت قير نامتعارف است چراكه از 40 هزار تومان براي هرتن به 80 هزار تومان افزايش يافته و بعد از هدفمند كردن يارانه‌ها به تني 600 هزار تومان با كرايه حمل افزايش داشته كه عملا كار آسفالت را با مشكل مواجه كرده است.
سرپرست شهرداري شوشتر نيز در اين خصوص گفت: يكي از ضروري‌ترين امور شهرداري در ارائه خدمات، آسفالت كردن مناسب معابر است؛ در سال‌هاي قبل بودجه براي نهضت آسفالت اختصاص داده مي‌شد كه اكنون به درآمدهاي جاري شهرداري‌ها واگذار شده است.
وي افزود: مشاركت‌هاي مردمي در امور شهرداري بسيار ضعيف است به همين دليل خدمات شهرداري مانند آسفالت و ساير خدمات ديگر بر روي زمين مانده است و بايد شهروندان در پرداخت عوارض خودرو، موتورسيكلت، مسكن و اصناف كوتاهي نكنند تا در مقابل شهرداري نيز بتواند به تعهدات خود عمل كند.
وي تصريح كرد: با توجه به رسالتي كه داريم تلاش مي‌كنم كه حتما اين وضعيت را سامان بدهيم و تاكنون نيز اقداماتي مانند افزايش درآمد شهرداري و مكاتباتي هم با مجمع نمايندگان استان خوزستان داشته‌ايم تا موضوع گراني قير در صحن علني مجلس مطرح شود.
captcha
آخرین اخبار