تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۹
کد خبر: ۳۴۱۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آخرين مهلت متقاضيان براي ثبت‌نام جهت تاسيس مدرسه اسكيت

هيات اسكيت استان تا پايان فروردين‌ماه از علاقه‌مندان جهت تاسيس مدارس اسكيت ثبت‌نام مي‌كند.
علي آريان‌نژاد، دبير هيات اسكيت استان  اظهاركرد: باتوجه به آيين‌نامه جديد فدراسيون در سال 92، آموزش اسكيت در استان‌ها بايد در قالب باشگاه‌ها و يا مدارس اسكيت باشد كه باتوجه به اين موضوع، علاقه‌مندان به سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي دولتي و يا خصوصي مي‌توانند جهت تاسيس مدرسه اسكيت اقدام كنند.
وي بيان‌كرد: باتوجه به اين آيين‌نامه، قرار است در سال جاري تمام فعاليت‌هاي آموزشي در رده‌هاي سني نونهالان و نوجوانان از طريق مدارس اسكيت و زير نظر مربياني باشد كه داراي كارت مربيگري هستند.
دبير هيات اسكيت خوزستان ادامه‌داد: به همين منظور هيات استان در نظر دارد از علاقه‌مندان واجد شرايط براي راه‌اندازي مدارس اسكيت در استان، ثبت به عمل آورد كه متقاضيان جهت ثبت‌نام بايد داراي حداقل 25 سال سن و مدرك حداقل ديپلم باشند. اين افراد همچنين بايد ساكن همان شهرستاني باشند كه متقاضي تاسيس مدرسه در آن‌ هستند و يك مربي درجه سه و پايه جهت فعاليت در مدرسه اسكيت نيز معرفي كنند.
وي عنوان‌كرد: تاكنون دو مدرسه اسكيت در اهواز و يك مدرسه نيز در ايذه راه‌اندازي شده است و ما قصد داريم باتوجه به اين‌كه استعدادهاي بسياري در اين رشته در استان داريم، با تاسيس اين مدارس، اسكيت را توسعه دهيم و اين رشته را به صورت سازمان‌يافته دنبال كنيم.
آريان‌نژاد هم‌چنين با بيان اين‌كه با مكان‌هايي كه به صورت غيرقانوني در اين رشته فعاليت مي‌كنند، برخورد خواهيم كرد، گفت: از اول خردادماه با مكان‌هايي كه بدون مجوز فعاليت مي‌كنند، برخورد مي‌شود. اين مكان‌ها براي فعاليت بايد مجوز باشگاه يا مدرسه اسكيت داشته باشند.
وي افزود: اكنون مكان‌هايي وجود دارد كه به صورت غيرقانوني فعاليت مي‌كنند و باتوجه به اين‌كه آموزش‌ها در اين رشته بايد به صورت تخصصي و با نظارت انجام شود، تصميم گرفتيم كه با مكان‌هايي كه به صورت غيرقانوني كار مي‌كنند، برخورد كنيم تا خانواده‌ها مطمئن باشند كه فرزندانشان در مكان‌هاي مناسبي آموزش داده مي‌شوند.
آريان‌نژاد در پايان يادآورشد: متقاضيان جهت ثبت‌نام براي تاسيس مدرسه اسكيت مي‌توانند به هيات اسكيت استان واقع در استاديوم تختي اهواز مراجعه كنند و براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09163014843 (عبدالامير ملك‌پورزارع) تماس بگيرند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار