کاپبتان تيم فوتبال الهلال گفت: ما با پيروزي در ورزشگاه آزادي پاسخ مصاحبههاي بازيکنان استقلال را داديم.
کاپيتان تيم الهلال در پايان ديدار مقابل استقلال و برتري يک بر صفر تيمش مقابل استقلال عنوان کرد: با اين بُرد همه چيز برابر شد، شرايط در اين جدول پيچيده شد و استقلال هم از مدعيان صعود به مرحله بعدي است.
وي درباره حضور هواداران خاطرنشان کرد: استقلال تيم قدرتمندي است و هواداران خوبي هم دارد. جو سنگيني وجود داشت اما من اين جو را قبلا تجربه کرده بودم و براي اولين بارم نبود.
القحطاني درباره مصاحبه هاي قبل از مسابقه حنيف عمران زاده که گفته بود اين بازيکن را خواهد زد، عنوان کرد: ما امروز با اين برد در ورزشگاه آزادي پاسخ بازيکنان استقلال را داديم. من نمي توانم بگويم که عمران زاده را دوست دارم،اما او بازيکن خوبي است.