تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۳
کد خبر: ۳۳۹۷۸۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اهم برنامه‌های فرهنگی و ادبی خوزستان در هفته کتاب

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با اشاره به فرارسیدن هفته کتاب، از اجرای مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و ادبی در سطح استان خبر داد.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با اشاره به فرارسیدن هفته کتاب، از اجرای مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و ادبی در سطح استان خبر داد.

حسین براتی با ترویج فرهنگ مطالعه، شعار امسال هفته کتاب را «با کتاب گفت و گو کنیم» عنوان کرد و گفت: برنامه‌های این هفته با هدف تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی، حمایت از نویسندگان و ناشران و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی استان برگزار می‌شود.

او با اشاره به اهم برنامه‌های هفته کتاب، ادامه داد: دومین دوره سلسله شب‌های شعر صد دانه یاقوت در اهواز و سایر شهرستان‌ها، نمایشگاه بزرگ کتاب در اهواز ، رویداد فرهنگی نذر کتاب، دیدار با خانواده معزز شهیدان مولف، رونمایی از تازه‌های نشر، بازدید از فروشگاه‌های کتاب استان و شهرستان، خواندنی‌ها(خواندن کتاب‌های ادبی در میان مردم)، تجلیل از ناشران برتر و مروجان کتاب استان، کارگاه بررسی اهمیت کتاب با حضور دکتر طهماسبی، سلسله رویدادهای رونمایی، نقد و بررسی کتب در اهواز و شهرستان‌ها، اهدا کتاب به بیماران، گفتمان شاهنامه (بررسی گفت و گوهای پهلوانان در کتاب شاهنامه، رونمایی از کتب دکتر آرپناهی و سلسله برنامه‌های "حرفای من کتاب شد" در سراسر استان (حضور نویسندگان و مولفان در مدارس و معرفی آثار خود ) از برنامه‌های مدنظر هستند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ادامه داد: همچنین شنیدن شاعر ( سلسله شب‌های شعر در اهواز و شهرستان‌ها همراه با گفت و گو با شاعران )، قصه‌های منتشر نشده(متل‌ها، مثل‌ها و افسانه‌های مادر بزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها)، کتاب از منظر آقای شهید، خوزستان، کتاب زرین اقوام ایران، کتاب، دوست رسانه‌ای من، کودکانه با کتاب( یک روز با  کودکان کتاب باز و نویسنده با همکاری مدارس و کانون پرورش فکری)،  زنگ کتاب ( زنگ آغاز هفته کتاب در مدارس)، قنوت کتاب (خوانش کتب معتبر)، دومین همایش هوش مصنوعی و کتاب، میزگرد فرهنگ و ادبیات اقوام( نشست با صاحب نظران، مولفان، مورخان، نویسندگان و شاعران اقوام خوزستان و ... از اهم برنامه‌هایی‌ است که در دستور کار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان قرار گرفته که با همکاری ادارات و دستگاه‌های فرهنگی و البته اهالی فرهنگ و هنر و ادب خوزستان اجرایی خواهند شد.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار