تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۴
کد خبر: ۳۳۸۸۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پرداخت کالابرگ حمایتی به پنج میلیون و ۳۹۴ هزار خانوار خوزستانی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: پرداخت کالابرگ حمایتی به صورت ماهانه به پنج میلیون و ۳۹۴ هزار خانوار خوزستانی صورت گرفته است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: پرداخت کالابرگ حمایتی به صورت ماهانه به پنج میلیون و ۳۹۴ هزار خانوار خوزستانی صورت گرفته است.

مجتبی ظفری پور بیان کرد: کالابرگ حمایتی از دی سال ۱۴۰۴ تا پایان شهریور سال جاری به تمامی خانوارها در این استان به مبلغ میانگین ماهیانه بیش از ۵.۳ همت اختصاص یافته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تصریح کرد: معمولا برنج، روغن، حبوبات، گوشت قرمز، تخم مرغ و مرغ بیشترین میزان خرید خانوارها با کالابرگ بوده است.

وی افزود: هدف عمده طرح جامع معیشتی و امنیت غذایی، انتقال ارز دولتی و یارانه ای از ابتدای زنجیره (وارد کننده یا تولید کننده) به انتهای زنجیره یا همان مصرف کنندگان است که این اقدام به حذف رانت، کاهش نوسان قیمت‌ها و رساندن یارانه به مصرف کنندگان واقعی منجر می شود.

ظفری پور گفت: برای هر فرد ماهانه یک میلیون تومان اعتبار کالابرگ اختصاص می‌یابد و خانوار می تواند در مهلت تعیین شده بر اساس نیاز خانوار در چند نوبت خرید کالابرگی انجام دهد، البته برای خانوارهای مشمول افزایش اعتبار کالابرگ، علاوه بر مبلغ سرانه هر نفر یک میلیون تومان که در حال حاضر برای همه شهروندان به عنوان کالابرگ شارژ می‌شود، رقم جدید نیز اضافه خواهد شد.

وی تصریح کرد: شمار فروشگاه‌های مجری طرح کالابرگ حمایتی در این استان به ۴۳ هزار فروشگاه افزایش یافته که گامی مهم در راستای خدمت رسانی مطلوب به شهروندان است.

بر اساس این گزارش، خوزستان با بهره‌گیری از شبکه گسترده توزیع و استقبال گسترده خانوارها، هم‌اکنون جزو سه استان پیشتاز کشور در اجرای این طرح حمایتی است.

شهروندان برای استعلام مانده اعتبار کالابرگ خود، می‌توانند از طریق اپلیکیشن «شمیم»، پیام‌رسان «بله»، کد دستوری # ۱۴۶۳*۵۰۰* و صندوق‌های فروشگاهی اقدام کنند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار