تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۶
کد خبر: ۳۳۸۰۱۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

رفع تصرف از ۲۵ هکتار اراضی ملی در خوزستان

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان از تشکیل ۴۸۰ پرونده در حوزه‌های مختلف زیست‌محیطی در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: در جریان پیگیری‌های حقوقی، ۲۵ هکتار از اراضی ملی نیز رفع تصرف شده است.

 

محمدجواد اشرفی اظهار کرد: از مجموع ۴۸۰ پرونده تشکیل‌شده در امور حقوقی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان، ۳۰۲ پرونده با موضوع آلودگی‌های محیط زیستی، ۱۰۰ پرونده در زمینه شکار و صید و ۳۸ پرونده نیز با موضوع تخریب و تصرف اراضی ملی و ۴۰ پرونده نیز در سایر موضوعات مرتبط با حوزه محیط زیست تشکیل شده است.

وی ادامه داد: در حوزه تخریب و تصرف اراضی ملی، در مجموع ۲۵ هکتار از اراضی تصرف‌شده با پیگیری‌های انجام‌شده رفع تصرف و به وضعیت قانونی بازگردانده شده است.

اشرفی با اشاره به سهم قابل توجه پرونده‌های آلودگی‌های محیط زیستی گفت: آلودگی‌های محیط زیستی با ۳۰۲ پرونده، بیشترین سهم از پرونده‌های تشکیل‌شده را به خود اختصاص داده و این پرونده‌ها با هدف جلوگیری از تداوم آلودگی و صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست از مسیرهای قانونی پیگیری شده‌اند.

پرونده‌های مربوط به شکار و صید غیرمجاز، تخریب و تصرف اراضی ملی و سایر تخلفات زیست‌محیطی نیز با جدیت دنبال می‌شوند و روند پیگیری حقوقی تخلفات تا حصول نتیجه از مراجع قانونی ادامه خواهد داشت.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار