تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۷
کد خبر: ۳۳۶۱۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

استاندار خوزستان: طرح ضربتی بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل اجرا می‌شود

 استاندار خوزستان ضمن تاکید بر لزوم توسعه عدالت آموزشی در استان گفت: برنامه‌ریزی های لازم برای اجرای طرح‌ ضربتی بازگرداندن دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش با همکاری آموزش و پرورش انجام شده است.
 

 استاندار خوزستان ضمن تاکید بر لزوم توسعه عدالت آموزشی در استان گفت: برنامه‌ریزی های لازم برای اجرای طرح‌ ضربتی بازگرداندن دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش با همکاری آموزش و پرورش انجام شده است.

سید محمدرضا موالی‌زاده چهارشنبه در آیین افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه قلم چی منطقه الهایی اهواز با ابراز تاسف از وضعیت برخی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در استان بیان کرد: دردناک است که دانش‌آموزان با استعداد به دلیل نبود امکانات از تحصیل باز بمانند و ما موظف هستیم شرایط را برای ادامه تحصیل این دانش‌آموزان فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌های ضربتی ویژه‌ای برای جبران این نقیصه در دستور کار قرار گرفته تا تمامی دانش‌آموزانی که به دلیل کمبود امکانات و یا کم برخورداری از چرخه آموزش خارج شدند امکان حضور مجدد بر سر کلاس‌های درس را داشته باشند.

استاندار خوزستان آموزش و پرورش را بستر اصلی توسعه، رشد و تعالی هر منطقه برشمرد و تصریح کرد: ارتقای کمی و کیفی فضاهای آموزشی، موتور محرک توسعه استان در آینده خواهد بود و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

موالی‌زاده با اشاره به افتتاح این واحد آموزشی ۱۲ کلاسه ادامه داد: این مدرسه با زیربنای یک‌هزار و ۲۰۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال احداث شده است و این طرح نتیجه همکاری ارزشمند خیرین، مساعدت موسسه قلم چی و استفاده از اعتبارات دولتی است که امیدواریم الگویی برای تداوم توسعه فضاهای آموزشی در مناطق محروم استان باشد.

استاندار خوزستان با تشریح برنامه‌های آتی دولت در استان از تحویل طرح‌های آموزشی تا آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته، تا مهرماه امسال ۵۵۰ کلاس درس جدید در قالب ۱۴۱ مدرسه به مجموع فضاهای آموزشی استان افزوده خواهد شد تا بخشی از نیازهای زیرساختی دانش‌آموزان استان تامین شود.

به گزارش ایرنا، امروز همچنین عملیات ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه درویشیه شهرستان کارون نیز آغاز شد.

به گفته استاندار خوزستان در استان چهار هزار کلاس درس کمبود وجود دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار