تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۱
کد خبر: ۳۳۶۱۲۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

استاندار خوزستان: دولت به دنبال محرومیت‌زدایی و رفع مشکلات زیرساختی استان است

استاندار خوزستان با تاکید بر حمایت‌های جدی دولت و رییس‌جمهور از برنامه‌های محرومیت‌زدایی در این استان گفت: پیگیری‌های میدانی و جلسات تخصصی با وزیر راه و شهرسازی، مسیر را برای توسعه زیرساخت‌های منطقه هموار کرده است.

 استاندار خوزستان با تاکید بر حمایت‌های جدی دولت و رییس‌جمهور از برنامه‌های محرومیت‌زدایی در این استان گفت: پیگیری‌های میدانی و جلسات تخصصی با وزیر راه و شهرسازی، مسیر را برای توسعه زیرساخت‌های منطقه هموار کرده است.

 سیدمحمدرضا موالی‌زاده سه‌شنبه شب در حاشیه آیین افتتاح رسمی پل عنافچه از روند پیگیری مطالبات استان در حوزه‌های راه و مسکن خبر داد و گفت: امروز به همراه وزیر راه و شهرسازی و در راستای شناسایی دقیق نیازهای منطقه‌ای، از شهرستان‌های آبادان، خرمشهر، شادگان، ماهشهر، رامشیر و در نهایت شهرستان باوی بازدید کردیم و نکات و ضرورت‌های موجود را به‌طور دقیق به گوش وزیر رساندیم.

استاندار خوزستان با اشاره به تاثیر این بازدیدها در توسعه استان افزود: انتقال شفاف مشکلات به دولت، انگیزه بالایی برای وزیر راه و شهرسازی جهت رفع چالش‌های استان ایجاد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به حمایت‌های جدی دولت و ریاست‌جمهوری در زمینه محرومیت‌زدایی از استان خوزستان، امیدواریم شاهد تحولات و اتفاقات مثبت گسترده‌ای در این راستا باشیم.

موالی‌زاده با اشاره به تداوم همکاری‌ها میان دولت و استان گفت: این پنجمین سفر وزیر راه و شهرسازی به استان خوزستان است و امیدواریم این روند بازدیدها و جلسات مستمر ادامه یابد تا از این طریق، مسائل و مشکلات استان در حوزه‌های راه و مسکن با دقت بیشتری مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت راهبردی پل عنافچه تصریح کرد: با پیگیری‌های مداوم و تلاش‌های صورت‌گرفته، این پل پس از طی مراحل لازم آماده بهره‌برداری شد و از چند روز پیش تردد روی آن آغاز شده بود، امروز نیز با حضور وزیر راه و شهرسازی، این پروژه به‌طور رسمی افتتاح شد.

استاندار خوزستان با ابراز امیدواری نسبت به بهبود معیشت و رفاه منطقه، تاکید کرد: هدف نهایی از این اقدامات، کاهش ملموس مشکلات مردم در تمامی حوزه‌ها و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان است.

 عنافچه در شهرستان باوی، در شمال اهواز و در حاشیه رودخانه کارون قرار دارد و بیش از ۴۰ روستا را دربرمی‌گیرد.

ساکنان این منطقه سال‌ها برای دسترسی به شهر ملاثانی، مرکز شهرستان باوی، با مشکل تردد از رودخانه کارون مواجه بودند و پل شناور ارتش تنها مسیر ارتباطی آنها بود. این پل که از سال‌های گذشته برای تسهیل تردد مردم مستقر شده بود، با افزایش دبی رودخانه و وقوع سیلاب بارها دچار آسیب یا جمع‌آوری شد و در مقاطعی مردم ناچار به استفاده از قایق برای تردد شدند.

عنافچه در شمال اهواز قرار دارد و با بهره‌برداری از پل جدید، مسیر دسترسی این منطقه به اهواز نیز به شکل محسوسی کوتاه‌تر شده است؛ در گزارش‌های مربوط به پروژه، صرفه‌جویی حدود ۵۳ تا ۶۰ کیلومتری در مسیر دسترسی به اهواز عنوان شده است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار