تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۹
کد خبر: ۳۳۵۹۷۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دمای هوای خوزستان به ۵۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه در اغلب نقاط استان بجز مناطق مرتفع شمالی و شرقی طی امروز و فردا پیش‌بینی می‌شود.

 مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه در اغلب نقاط استان بجز مناطق مرتفع شمالی و شرقی طی امروز و فردا پیش‌بینی می‌شود.

محمد سبزه‌زاری بیان کرد: از روز دوشنبه تا روز چهارشنبه روند کاهش ۵ تا ۷ درجه‌ای دما در سطح استان وجود دارد.

وی درباره وضعیت رطوبت و بارندگی توضیح داد: از اواخر وقت فردا تا اواسط روز دوشنبه افزایش رطوبت و شرجی در سواحل و مناطق جنوب شرقی استان مورد انتظار است. طی فردا نیز ابرناکی در اغلب نقاط استان و احتمال رگبارهای پراکنده همراه با رعدوبرق و وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای در ارتفاعات استان وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان درباره وزش باد تصریح کرد: طی امروز و از روز دوشنبه تا روز چهارشنبه وزش بادها در مناطق شمال غربی، غربی، جنوبی و مرکزی به‌صورت متوسط تا نسبتا شدید همراه با تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود، لذا احتمال برخاستن گرد و خاک موقتی نیز در این مناطق وجود دارد.

سبزه‌زاری در پایان درباره دمای ایستگاه‌ها گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه و آبادان با دمای ۴۹.۸ و ایذه با دمای ۲۱.۸ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند. همچنین اهواز به بیشینه دمای ۴۸.۸ و کمینه دمای ۳۱.۲ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار