سید محمدرضا موالیزاده شنبه در جلسه وبیناری افتتاح طرح های هفته دولت به ریاست رییسجمهور بیان کرد: از میان ۵۲ همت حدود بیش از ۱۰ درصد مربوط به شهرداریها و دهیاریهاست که رقم قابلتوجهی محسوب میشود و امیدواریم این حرکت ادامهدار باشد.
استاندار خوزستان تصریح کرد: استان خوزستان در بین استانهای کشور در زمینه طرح های هفته دولت، در رتبه هفتم قرار گرفته که جایگاه قابلتوجهی است.
موالیزاده با اشاره به پیگیریهای انجامشده برای تامین اعتبارات عمرانی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که موضوع دریافت حق آلایندگی و ارزش افزوده را به سرانجام برسانیم تا بتوانیم اعتبارات لازم را برای توسعه فضاها و بهبود خدمات شهری و سایر موضوعات مربوط به دهستانها و روستاها تأمین کنیم.ببقا
طبق گفته معاون عمرانی استانداری خوزستان یکهزار و ۷۰۶ طرح به ارزش ۵۲ همت در هفته دولت امسال به بهره برداری خواهد رسید.