تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۳
کد خبر: ۳۳۵۹۴۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شهردار: آسفالت معابر نقاط مختلف آبادان در دستور کار قرار گرفت

شهردار آبادان از عملیات آسفالت معابر این شهر با مشارکت شهرداری، سازمان منطقه آزاد اروند و اداره کل راه و شهرسازی خوزستان خبر داد و گفت: اجرای این طرح با هدف بهسازی معابر، ارتقای کیفیت تردد و بهبود سیمای شهری در نقاط مختلف آبادان انجام می‌شود.

 شهردار آبادان از عملیات آسفالت معابر این شهر با مشارکت شهرداری، سازمان منطقه آزاد اروند و اداره کل راه و شهرسازی خوزستان خبر داد و گفت: اجرای این طرح با هدف بهسازی معابر، ارتقای کیفیت تردد و بهبود سیمای شهری در نقاط مختلف آبادان انجام می‌شود.

محمدرضا متور  با اشاره به ضرورت ساماندهی وضعیت معابر آبادان اظهار کرد: آسفالت و بهسازی معابر یکی از مطالبات جدی شهروندان است و شهرداری آبادان با جدیت اجرای این طرح را دنبال می‌کند.

وی افزود: در راستای تسریع در روند بهسازی معابر و استفاده از ظرفیت‌های موجود، آسفالت کوی ولیعصر شطیط، کوی ذوالفقاری و شطیط با مشارکت شهرداری آبادان، سازمان منطقه آزاد اروند و اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان آغاز خواهد شد.

شهردار آبادان ادامه داد: در اجرای این طرح سه هزار تن قیر برای آسفالت معابر اختصاص یافته است که با استفاده از این ظرفیت، عملیات بهسازی و روکش آسفالت معابر اولویت‌دار شهر در دستور کار قرار گرفته است.

متور با بیان اینکه توسعه و بهسازی زیرساخت‌های شهری نیازمند همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف است گفت: مشارکت سازمان منطقه آزاد اروند و راه و شهرسازی، ظرفیت مناسبی برای شتاب‌بخشی به اجرای طرح‌های عمرانی آبادان ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: تلاش مجموعه مدیریت شهری این است که با برنامه‌ریزی مناسب و استفاده بهینه از منابع، عملیات آسفالت در نقاط مختلف شهر با سرعت بیشتری دنبال شود و بخشی از مشکلات موجود در معابر برطرف شود.

شهردار آبادان افزود: ارتقای کیفیت معابر علاوه بر افزایش رضایتمندی شهروندان، نقش مهمی در بهبود عبور و مرور، کاهش استهلاک خودروها و ارتقای منظر شهری دارد و این موضوع از اولویت‌های مدیریت شهری آبادان است.

 عملیات آسفالت معابر آبادان در قالب طرح مشترک شهرداری آبادان، سازمان منطقه آزاد اروند و راه و شهرسازی آغاز خواهد شد و قرار است بر اساس اولویت‌بندی انجام شده در مناطق مختلف شهر ادامه یابد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار