تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۹
کد خبر: ۳۳۴۵۷۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

رییس مکتب هیات‌الرشد حشدالشعبی: تشییع رهبر شهید ایران نماد وحدت شیعیان بود

 رییس مکتب هیات الرشد حشدالشعبی عراق، عشق به رهبر شهید ایران را عامل اصلی حضور پرشور مردم عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر ایشان دانست و گفت: این حضور نمادی از وحدت شیعیان و مسلمانان جهان بود.
 

شیخ عدنان غنامی جمعه شب در اجتماع باشکوه زائران اربعین در مرز چذابه بیان کرد: مردم عراق به‌ویژه مجاهدان حشدالشعبی، همواره ارادت ویژه‌ای به امام خامنه‌ای رهبر شهید جمهوری اسلامی ایران داشته و دارند. ایشان نه تنها رهبر یک انقلاب بودند بلکه الگوی مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم برای تمام مستضعفان جهان از جمله ملت عراق محسوب می‌شدند.

وی افزود: حضور پرشور مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر ایشان که در نجف اشرف و کربلای معلی برگزار شد، تجدید پیمانی بود با آرمان‌های این شهید بزرگوار و نشان‌دهنده پیوند ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق در جبهه مقاومت است.

شیخ غنامی با اشاره به مراسم پیاده‌روی اربعین امسال، آن را بزرگترین گردهمایی سالانه مسلمانان و شیعیان جهان توصیف کرد و افزود: این پیاده‌روی عظیم فراتر از یک رویداد مذهبی، نمادی قدرتمند از وحدت، همبستگی و برادری میان شیعیان و بلکه مسلمانان سراسر جهان است.

وی ادامه داد: در این مسیر ملیت‌ها، زبان‌ها و نژادهای گوناگون در کنار هم با عشق و ارادتی مشترک به اباعبدالله الحسین (ع) پیاده‌روی می‌کنند و این خود شکستی آشکار برای نقشه‌های دشمنان در ایجاد تفرقه و اختلاف میان امت اسلامی است.

رییس مکتب هیات الرشد حشدالشعبی عراق تاکید کرد: مردم عراق با جان و دل پذیرای زائران اربعین از سراسر جهان هستند و تلاش می‌کنند تا در حد توان، بهترین خدمات را به آنها ارائه دهند. این مهمان‌نوازی، ریشه در فرهنگ عاشورایی و محبت اهل‌بیت (ع) دارد و نشان‌دهنده عمق پیوندهای معنوی است که ملت عراق را به تمام شیعیان و مسلمانان جهان متصل می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: پیاده‌روی اربعین امسال با حضور میلیونی اقشار مختلف مردم عراق و همچنین زائرانی از ایران، لبنان، سوریه، پاکستان، افغانستان و دیگر کشورها، تصویری واقعی از امت واحده اسلامی را به نمایش خواهد گذاشت. این وحدت می‌تواند در برابر هرگونه توطئه دشمنان ایستادگی کند و راه مقاومت را تا پیروزی نهایی ادامه دهد.

مرزهای شلمچه و چذابه در استان خوزستان مهمترین گذرگاه‌های زمینی تردد زائران اربعین به شمار می‌روند، تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار زائر اربعین از این ۲ مرز تردد داشته اند.

مرز شلمچه یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های رسمی ایران و عراق در استان خوزستان است که در ایام اربعین از مبادی اصلی تردد زائران به شمار می‌رود، فاصله این مرز تا اهواز حدود ۱۴۵ کیلومتر است.

مرز چذابه نیز از گذرگاه‌های مهم خوزستان در مرز ایران و عراق است که هر سال در اربعین پذیرای شمار زیادی از زائران می‌شود، فاصله این مرز تا اهواز در کوتاه‌ترین مسیر حدود ۱۴۲ کیلومتر است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار