تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۶
کد خبر: ۳۳۴۳۳۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شهر یکهزار موکب کرخه آماده میزبانی از زائران اربعین

 فعالیت موکب‌های اربعین در شهر یک هزار موکب کرخه در مسیر طریق‌الحسین منتهی به مرز چذابه آغاز شد.
 

فرماندار کرخه روز دوشنبه در آیینی که به مناسبت آغاز به کار موکب‌های این شهرستان برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر این شهرستان در میزبانی از زائران اربعین، گفت: کرخه شهر یک هزار موکب است که در آن هر خانه موکبی برای پذیرایی و اسکان زائران به شمار می‌رود.

باقر چعب افزود: مردم مومن و ولایتمدار کرخه از پیر و جوان، با عشق به حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، خانه‌های خود را در ایام اربعین به محل خدمت‌رسانی و پذیرایی از زائران تبدیل می‌کنند و این فرهنگ ارزشمند، جلوه‌ای بی‌نظیر از اخلاص و میهمان‌نوازی مردم این دیار است.

وی با بیان اینکه حدود ۱۰۰ موکب رسمی در شهرستان کرخه فعالیت دارند، ادامه داد: علاوه بر موکب‌های رسمی، صدها منزل شخصی در این شهرستان نیز به صورت خودجوش پذیرای زائران اربعین از سراسر کشور و حتی کشورهای همجوار هستند و این ظرفیت عظیم، کرخه را به یکی از مهم‌ترین نقاط خدمت‌رسانی در مسیر زائران حسینی تبدیل کرده است.

محور عبدالخان به چذابه واقع در شهرستان کرخه که به جاده طریق‌الحسین نیز شهرت دارد همه ساله یکی از محورهای مهم تردد زائران اربعین به سمت مرز چذابه است.

آیین افتتاح مواکب اربعین در شهرستان کرخه، سرآغاز خدمت‌رسانی عاشقانه مردم مومن و موکب‌داران این شهرستان به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در مسیر طریق‌الحسین است؛ مسیری که همه‌ساله پذیرای خیل عظیم عاشقان حسینی در مسیر مرز بین‌المللی چذابه است.

مواکب شهرستان کرخه با مشارکت مردم، خیران، هیات‌های مذهبی و دستگاه‌های اجرایی، خدمات متنوعی از جمله اسکان، پذیرایی، خدمات فرهنگی، بهداشتی و رفاهی را به زائران اربعین حسینی ارائه می‌کنند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار