تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۱
کد خبر: ۳۳۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حاج صادق آهنگران خبر فوتش را تكذيب كرد

«صادق آهنگران» از مداحان پيشكسوت جبهه و جنگ ضمن اظهار تعجب از انتشار خبري مبني بر فوت وي گفت: نمي‌‌دانم اين شايعه چگونه و به چه دليل منتشر شده است اما شكر خدا در صحت و سلامت كامل هستم.

به گزارش خوزنیوز به نقل از فارس، طي دو روز گذشته اخباري غير رسمي مبني بر بستري شدن «صادق آهنگران» در بيمارستان و فوت وي منتشر شد كه براي بررسي صحت و سقم آن با اين مداح پيشكسوت جبهه و جنگ تماس گرفتيم.
آهنگران ضمن رد هر گونه سانحه و جراحت پيش آمده براي وي گفت: از پنج‌شنبه شب (19 خرداد) كه از مكه مكرمه به ميهن باز گشتم و سيم‌كارت تلفن همراهم را در گوشي قرار دادم؛ با سيل پيامك‌ها و تماس‌‌هايي مواجه شدم كه جوياي احوالم بودند.
وي افزود: نمي‌دانم اين شايعات از كجا و به چه دليل نشأت گرفته است اما ضمن تكذيب آن مي‌گويم كه به لطف الهي در صحت و سلامت كامل به سر مي‌برم.
آهنگران در پايان اين گفت‌وگو از همه افرادي كه جويايي احوالش بودند، تشكر و قدرداني كرد.
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
غلامرضانجفی سولاری اهواز
|
Turkiye
|
۰۱:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
0
1
سلام
خداوند حاجی عزیز را از ما نگیرد

برای سلامتی و موفقیتش دعا میکنم
captcha
آخرین اخبار