تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۰
کد خبر: ۳۳۴۰۴۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افتتاح ۴۰۰ کلاس درس تا مهرماه امسال در خوزستان

استاندار خوزستان ضمن قدردانی از اقدامات وزارت ارتباطات در توسعه فیبر نوری مرزی، خواستار تسریع در رفع نقاط کور ارتباطاتی، ارتقا تکنولوژی سایت‌های مخابراتی و تامین تجهیزات برق و آب معدنی برای زائران شد.

 سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان از بهره‌برداری ۱۰۵ مدرسه شامل ۴۰۰ کلاس درس تا مهر ماه امسال خبر داد و گفت: همچنین یکصد کلاس توسعه‌ای نیز برای پاسخ به نیاز مناطق پرتراکم افتتاح می‌شود.

بابک ممبینی ضمن اشاره به آغاز پویش ملی «مهر جهادی» در خوزستان با اشاره به سیاست‌های کلان سازمان نوسازی و دولت در مسیر عدالت آموزشی، بر اجرای پویش ملی «شهید عجمیان» تاکید کرد: بهسازی و شاداب‌سازی فضاهای آموزشی با مشارکت همه دستگاه‌ها و در کوتاه‌ترین زمان از محورهای اصلی این مجموعه است.

وی موضوع حذف مدارس کانکسی را خط قرمز این مجموعه عنوان‌کرد و گفت: کلاس‌های کانکسی در شان دانش‌آموز خوزستانی نیست و به همین منظور با تمام توان، ساختمان های جایگزین این فضاها ایجاد خواهد شد.

ممبینی ضمن هشدار درباره پیامدهای تاخیر در جذب منابع مالی تاکید کرد: جذب کامل اعتبارات سال ۱۴۰۴ تا دهم مرداد، یک اولویت قطعی است و همه واحدها موظف‌اند با پیگیری مستمر، از این فرصت قانونی برای پیشبرد پروژه‌ها استفاده کنند.

مدیر کل نوسازی مدارس خوزستان گفت: از امروز تا شروع سال تحصیلی، روند پیشرفت طرح ها به‌صورت هفتگی رصد می‌شود و هیچ تاخیری در طرح‌های اولویت‌دار پذیرفته نیست و دانش آموزان استان در ابتدای مهر ماه امسال باید در کلاس های ایمن سال تحصیلی خود را آغاز کنند.

 یک میلیون و ۱۵۰ هزار دانش آموز در خوزستان در ۹ هزار مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار