تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۹
کد خبر: ۳۳۳۹۲۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برای اولین بار در بیمارستان گلستان اهواز، دستگاه پلاسمافرز ویژه اطفال راه‌اندازی شد 

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان اهواز، از نصب و راه‌اندازی دستگاه پلاسمافرز ویژه بزرگسالان و کودکان خبر داد.

 رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان اهواز، از نصب و راه‌اندازی دستگاه پلاسمافرز ویژه بزرگسالان و کودکان خبر داد.

 دکتر آرمین جهانگیری بابادی عصر یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران این اقدام را گامی موثر در ارتقای سطح درمانی استان دانست و تاکید کرد که با بهره‌گیری از این تجهیزات، روش‌های نوین درمانی بدون نیاز به اعزام بیماران به سایر مراکز، در همین بیمارستان قابل ارائه است.

وی توضیح داد: پلاسمافرز یا تعویض پلاسما، روشی پیشرفته است که در آن بخش مایع خون (پلاسما) جدا شده و با پلاسمای سالم یا جانشین‌های مناسب تعویض می‌شود. این روش در درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌های خودایمنی، کلیوی، عصبی و خونی در بزرگسالان و کودکان کاربرد دارد و به حذف آنتی‌بادی‌ها و مواد مضر از خون کمک می‌کند.

وی افزود: راه‌اندازی این دستگاه در بیمارستان گلستان، به‌ویژه برای بیماران مبتلا به سندرم گیلن‑باره و سندرم اورمیک همولیتیک که از شایع‌ترین موارد استفاده از این روش در اطفال هستند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

جهانگیری بابادی تصریح کرد که با بهره‌برداری از این دستگاه، امکان انجام روزانه این فرایند درمانی برای کودکان و بزرگسالان بستری فراهم شده و کیفیت خدمات درمانی در منطقه به طور محسوسی ارتقا خواهد یافت.

هم‌زمان با راه‌اندازی دستگاه، دوره آموزشی کاربردی بر بالین بیمار توسط کارشناس مربوطه برگزار شد تا تیم درمانی با نحوهٔ کالیبراسیون، مانیتورینگ علائم حیاتی حین تعویض پلاسما و مدیریت عوارض احتمالی، به‌صورت عملی آشنا شده و آمادگی کامل برای استفاده از این فناوری نوین در بخش اطفال داشته باشند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار