تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲
کد خبر: ۳۳۳۶۳۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تابستان بی امان؛ دمای ۱۱ نقطه خوزستان به ۵۰ درجه و بالاتر رسید

مدیر کل هواشناسی خوزستان با اشاره به استقرار موج گرما در استان گفت: دمای ۱۱ نقطه استان طی ۲۴ ساعت گذشته به ۵۰ درجه و بالاتر رسید.

 

محمد سبزه زاری بیان کرد: در شبانه روز گذشته دمای هوای بستان۵۱.۶، شوش ۵۱.۴، کشاورزی اهواز ۵۱، اهواز ۵۰.۸، امیدیه و صفی آباد دزفول ۵۰.۵، آبادان و شوشتر ۵۰.۲، آغاجاری، رامهرمز و هویزه ۵۰، رامشیر ۴۹.۸، بندر ماهشهر ۴۹.۴، حسینیه ۴۹.۱، بهبهان و گتوند ۴۹، مسجدسلیمان و هندیجان ۴۸.۹، هفتکل ۴۸.۸، لالی ۴۷.۴، شادگان ۴۷.۲، ایذه ۴۶ و دزپارت ۴۰.۸ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

وی افزود: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی توده هوای گرم تا پایان هفته در استان مستقر است و موجب وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه در بیشتر مناطق استان به جز مرتفع شرقی و شمال شرقی خواهد شد.

بر اساس این گزارش اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به استقرار توده هوای گرم و رخداد دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه سانتیگراد و بالاتر در استان طی هفته جاری، هشدارهای سطح نارنجی و قرمز صادر کرده بود.

با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر افزایش دمای هوای استان در روزهای پیش‌رو، فعالیت ادارات استان در روز سه‌شنبه ۲۳ تیر ماه تا ساعت ۱۱ اعلام شد و همچنین ادارات خوزستان در روز چهارشنبه ۲۴ تیر دورکار خواهند بود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار