تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۳
کد خبر: ۳۳۳۳۵۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بنزین وارداتی باکیفیت به‌زودی در اهواز عرضه می‌شود؛ آمادگی کامل برای سوخت‌رسانی اربعین

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز از آغاز عرضه بنزین وارداتی باکیفیت در روزهای آینده خبر داد.

 مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در گفتگو با خبرنگار ما از آغاز عرضه بنزین وارداتی باکیفیت در روزهای آینده خبر داد و گفت این اقدام با هدف ارتقای کیفیت سوخت، بهبود عملکرد خودروها و افزایش رضایت شهروندان انجام می‌شود. وی همچنین از آمادگی کامل برای سوخت‌رسانی به زائران اربعین در مرز چذابه و تأمین گاز مایع مورد نیاز مواکب خبر داد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: عرضه بنزین وارداتی باکیفیت در جایگاه‌های منتخب اهواز طی چند روز آینده آغاز خواهد شد.

به گفته وی، این اقدام در راستای ارتقای کیفیت سوخت، بهبود عملکرد خودروها، کاهش آلایندگی و افزایش رضایت مصرف‌کنندگان برنامه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به نزدیک شدن ایام اربعین حسینی افزود: تمهیدات لازم برای تأمین و توزیع پایدار سوخت در مرز چذابه اندیشیده شده و عملیات سوخت‌رسانی به خودروهای شخصی، ناوگان حمل‌ونقل عمومی و خودروهای خدمات‌رسان بدون وقفه انجام خواهد شد تا زائران در مسیر تردد با مشکلی مواجه نشوند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز همچنین از تأمین گاز مایع مورد نیاز مواکب اربعین خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، گاز مایع مورد نیاز مواکب مستقر در مسیرهای منتهی به مرز و محل استقرار زائران به‌موقع تأمین و توزیع خواهد شد تا خدمات‌رسانی به زائران با بهترین کیفیت ادامه یابد.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار