تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۱
کد خبر: ۳۳۳۱۳۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ملی‌پوش بهبهانی: هدفم طلای جهان است

دارنده مدال نقره وزن ۷۲ کیلوگرم کشتی فرنگی جوانان آسیا با اشاره به سختی‌های ماه‌های حضور در اردوی تیم ملی گفت: این مدال را به خانواده‌ام تقدیم می‌کنم و هدفم کسب مدال طلای مسابقات قهرمانی جوانان جهان است.
محمد کاظمی کشتی‌گیر اهل بهبهان و ملی‌پوش وزن ۷۲ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بهبهان، درباره کسب مدال نقره مسابقات قهرمانی جوانان آسیا اظهار کرد: توانستم در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا که در کشور تایلند برگزار شد، در وزن ۷۲ کیلوگرم مدال نقره را کسب کنم.وی افزود: حدود شش ماه است که در اردوهای تیم ملی حضور دارم و در تمام این مدت، در سرما و گرما سختی‌های زیادی را پشت سر گذاشتم. خوشحالم که توانستم پاسخ زحمات خودم، کادر فنی تیم ملی و مربیان سازنده‌ام را تا حدودی با کسب این مدال بدهم.ملی‌پوش کشتی فرنگی ایران ادامه داد: مسیر رسیدن به این مدال آسان نبود. در ماه‌های گذشته تمرینات بسیار سنگین و فشرده‌ای را پشت سر گذاشتم و دوری از خانواده، فشار اردوها و دشواری‌های مسیر قهرمانی از جمله چالش‌هایی بود که تجربه کردم. خانواده‌ام نیز در این مدت سختی‌های زیادی را تحمل کردند و با حمایت و دلگرمی خود، همواره کنارم بودند و نقش مهمی در این موفقیت داشتند.
کاظمی با قدردانی از فدراسیون کشتی گفت: از فدراسیون کشتی تشکر می‌کنم که با وجود شرایط دشوار، امکانات لازم را برای برگزاری اردوهای تیم ملی فراهم کرد و برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا نیز با برنامه‌ریزی مناسب، اعزام زودهنگام و پرواز مستقیم، بهترین شرایط را در اختیار تیم قرار داد.وی خاطرنشان کرد: این مدال را به خانواده‌ام تقدیم می‌کنم که در تمام سختی‌ها با تمام وجود کنارم بودند. امیدوارم با تلاش بیشتر بتوانم در مسابقات قهرمانی جوانان جهان به مدال طلا دست پیدا کنم و دل مردم ایران را شاد کنم.رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا روزهای ۱۰ و ۱۱ تیرماه در شهر پاتایای تایلند برگزار شد. محمد کاظمی در وزن ۷۲ کیلوگرم با برتری قاطع مقابل نمایندگان ژاپن، تایلند و چین به دیدار فینال راه یافت، اما در مسابقه پایانی برابر یریس‌بک خم‌داموف از قرقیزستان شکست خورد و به مدال نقره این رقابت‌ها دست یافت.
 
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار