تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۳۳۲۹۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ایجاد ۲۰ پایگاه تابستانه ویژه دانش‌آموزان نیازمند توجه در مدارس دزفول

مدیر آموزش و پرورش دزفول گفت: ۲۰ پایگاه تابستانه برای حمایت از دانش‌آموزان لازم التوجه در مدارس ابتدایی دزفول فعال شد.

 عظیم سرافراز بیان کرد: طرح حامی ویژه دانش‌آموزان لازم‌التوجه پایه‌های اول تا ششم ابتدایی با هدف ارتقای کیفیت یادگیری و آموزشی در ایام تابستان اجرا می‌شود.

وی افزود: براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، معلمان مجری این طرح روزهای دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در مدارس حضور می‌یابند و خدمات آموزشی و تربیتی مورد نیاز دانش‌آموزان را ارائه خواهند کرد.

سرپرست آموزش و پرورش دزفول گفت: دانش‌آموزان مشمول در قالب این طرح، می‌توانند از برنامه‌های آموزشی پیش‌بینی‌شده بهره‌مند شوند.

وی تاکید کرد: اجرای طرح حامی گامی موثر در کاهش شکاف‌های یادگیری و فراهم‌سازی فرصت‌های برابر آموزشی برای دانش‌آموزان ابتدایی است.

دزفول حدود ۱۰۰ هزار دانش آموز دارد که از این تعداد حدود ۹ هزار نفر در ۲۵۰ مدرسه ابتدایی مشغول تحصیل هستند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار