تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۳۳۲۴۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

صنعت‌نفت آبادان - شهرداری نوشهر، جنگ صعود و بقا در آبادان

تیم‌های فوتبال صنعت‌نفت آبادان و شهرداری نوشهر در هفته سی‌ام لیگ دسته اول فوتبال، روز یکشنبه در حالی به مصاف هم می‌روند که هر ۲ تیم برای کسب سه امتیاز این دیدار انگیزه فراوانی دارند.

 هفته بیست‌وهشتم مسابقات لیگ دسته اول فوتبال، روز یکشنبه هفته جاری برگزار می‌شود که در یکی از مهم‌ترین بازی‌ها، صنعت‌نفت آبادان میزبان تیم فانوس‌به‌دست شهرداری نوشهر است؛ دیداری که نتیجه آن در بالا و پایین جدول مسابقات نیز تاثیرگذار خواهد بود.

اگر این بازی با برد صنعت‌نفت آبادان به پایان برسد، در ادامه مسابقات، رقابت برای صعود میان این تیم زردپوش، نساجی مازندران و مس شهر بابک به‌شدت دیدنی و سخت خواهد شد و اگر شهرداری نوشهر بتواند در آبادان امتیاز کسب کند، راه صنعت‌نفت برای صعود به لیگ برتر بسته خواهد شد.

تیم شهرداری نوشهر که یکی از تیم‌های فانوس‌به‌دست لیگ است و فاصله زیادی با سقوط ندارد، برای کسب سه امتیاز این دیدار برنامه خاص خود را دارد.

با آمدن علی نظرمحمدی، این تیم چهره دیگری به خود گرفته و در امتیاز دادن سرسخت شده است.

در سوی دیگر، مس شهر بابک و نساجی مازندران این هفته در قائمشهر به مصاف هم می‌روند و چشم آبادانی‌ها به ساق پای شاگردان رضا عنایتی است تا با پیروزی بر مس، طلایی‌پوشان آبادانی نیز با پیروزی برابر شهرداری نوشهر، اختلافشان را با ۲ تیم صدر جدول کاهش دهند و یک قدم به صعود نزدیک‌تر شوند.

۲ تیم جنوبی و شمالی در شرایطی روبه‌روی هم قرار می‌گیرند که بازی آن‌ها فقط ۹۰ دقیقه فوتبال نیست، بلکه تغییر مسیرها و یک گام تعیین‌کننده در راه لیگ برتر یا بقا در لیگ یک است.

دیداری با شرایط خاص برای ۲ تیم برگزار خواهد شد؛ یک تیم امید به صعود دارد و دیگری امید به بقا در لیگ و سرنوشت آن‌ها به یکدیگر گره خورده است.

در دیدار رفت، با اینکه تیم شهرداری نوشهر با حضور پرشور هوادارانش شانس زیادی برای پیروزی داشت، اما نتوانست از سد پورموسوی و زردپوشان آبادانی عبور کند و شکست خورد.

با این حال، در نیم‌فصل دوم و پس از آغاز مجدد لیگ، صنعت‌نفت دیگر آن تیم باصلابت نیم‌فصل اول نبوده و هفته به هفته از صدر جدول فاصله گرفته است؛ اما آن‌ها تا هفته پایانی و با توجه به اختلاف امتیازی قابل جبران، جزو مدعیان به شمار می‌روند.

این بازی را می‌توان جنگ انگیزه‌ها دانست؛ شهرداری نوشهر در دفاع و خط حمله شرایط خوبی ندارد و در بسیاری از بازی‌ها سعی دارد حریف را به کناره‌ها هدایت کند تا روی ضدحمله به دروازه حریف نزدیک شود.

این ویژگی می‌تواند صنعت‌نفت را به ارسال‌های بلند و بازی مستقیم سوق دهد؛ جایی که سیفی و خراسانی می‌توانند با قدرت سرزنی خود، خط دفاعی شکننده شهرداری را با چالش مواجه کنند.

در سوی دیگر، خشایار زبرجد و علی طاهران، ۲ هافبک تکنیکی و شوت‌زن صنعت‌نفت آبادان، اگر در فرم مطلوب باشند، می‌توانند نبرد میانه میدان را به سود تیمشان رقم بزنند؛ هرچند محمدرضا شیرزادی و مهرشاد صیدی، ۲ هافبک شهرداری نوشهر، با میزان دوندگی بالا برای صنعت‌نفت دردسرساز خواهند بود.

تقابل اکبر فیهمی و امیر اندامی، ۲ مهاجم نه‌چندان مطلوب شهرداری نوشهر، با رضا علیاری و رضا یزداندوست از نبردهای دیدنی این مسابقه خواهد بود.

در آن سوی میدان نیز محسن سیفی و مرتضی خراسانی، ۲ مهاجم گلزن و پرتلاش نفتی‌ها، برای عبور از مهدی بیژنی و حسن مالکی انگیزه زیادی دارند؛ به‌ویژه خراسانی که در بازی قبلی ستاره تیمش بود و کمک زیادی به برد پورموسوی برابر فرد البرز کرد.

ضعف صنعت‌نفت در دیدار قبلی مقابل فرد البرز، سرعت در خط میانی را بالا برده بود، اما بازگشت کند هافبک‌های این تیم می‌تواند فضا را برای ضربه زدن شهرداری نوشهر فراهم کند.

علی نظرمحمدی، سرمربی شناخته‌شده شهرداری نوشهر، در این دیدار به دنبال استفاده از کوچک‌ترین اشتباهات نفتی‌هاست تا در کمترین فرصت، بیشترین بهره را ببرد؛ با این حال، او به‌خوبی با ویژگی بازی‌های خانگی صنعت‌نفت آشناست و حتی یک تساوی نیز می‌تواند برای این مربی نتیجه قابل قبولی باشد.

تیم صنعت‌نفت اکنون با ۴۹ امتیاز حاصل از ۱۳ برد، ۱۰ تساوی و ۶ شکست، همراه با ۲۹ گل زده و ۱۹ گل خورده، در رده سوم جدول قرار دارد و آبادانی‌ها امیدوارند با کسب چهاردهمین برد، جایگاه خود را در جدول مستحکم‌تر کنند.

شهرداری نوشهر نیز با ۲۴ امتیاز حاصل از پنج برد، ۱۲ تساوی و ۱۲ شکست، با ۱۵ گل زده و ۲۴ گل خورده، در رده هفدهم جدول رده‌بندی ایستاده است و برای فرار از منطقه خطر، نیازمند پیروزی در این دیدار است.

بازیکن تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان درباره این دیدار به خبرنگار ایرنا گفت: بازی برابر تیم‌های فانوس‌به‌دست سختی‌های خاص خود را دارد، زیرا این تیم‌ها چیزی برای از دست دادن ندارند.

پارسا افضلی ادامه داد: ما همچنان امیدوار به صعود هستیم و برای پیروزی بر شهرداری نوشهر و دیگر بازی‌های باقی‌مانده تلاش خواهیم کرد و هیچ حریفی را دست‌کم نخواهیم گرفت.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار