تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰
کد خبر: ۳۳۲۳۲۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگیری سارقان کابل برق و مخابرات در ایذه و دزپارت

فرمانده انتظامی ایذه و دزپارت از دستگیری ۲ سارق کابل برق و مخابرات با ۱۱ فقره سرقت در این شهرستان‌ها خبر داد.

  سرهنگ حشمت‌اله بستامی در این خصوص اظهار داشت: پس از وقوع چند فقره سرقت کابل برق و مخابرات در شهرستان، بررسی این موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت و ۲ نفر سارق دخیل در این سرقت‌ها شناسایی شدند.

وی افزود: ماموران پلیس پس از شناسایی مخفیگاه متهمان، با هماهنگی قضائی و در عملیاتی منسجم و هماهنگ، هر ۲ سارق را دستگیر و اموال سرقتی و ادوات سرقت را از آنان کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان‌های ایذه و دزپارت تصریح کرد: متهمان در مواجهه با ادله و مستندات ارائه‌شده از سوی پلیس، به ۱۱ فقره سرقت اعتراف کردند.

سرهنگ بستامی در ادامه خاطرنشان کرد: سارقان دستگیرشده جهت طی مراحل قانونی پرونده، به مراجع قضائی معرفی شدند. 

captcha
آخرین اخبار