تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۳۳۲۱۰۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ورود دستگاه قضایی به حادثه آتش‌سوزی مرکز توانبخشی معلولان ذهنی مسجدسلیمان

دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان از ورود دستگاه قضایی به حادثه آتش‌سوزی مرکز توانبخشی معلولان ذهنی این شهرستان خبر داد.

  علی زلقی با اشاره به وقوع آتش‌سوزی در مرکز توانبخشی معلولان ذهنی مسجدسلیمان اظهار کرد: به محض اطلاع از حادثه، موضوع در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت و بررسی‌های اولیه در این خصوص انجام شد.

وی افزود: بر اساس بررسی‌های اولیه، علت وقوع آتش‌سوزی اتصال برق کولر بوده که در ادامه به سایر بخش‌های مرکز سرایت کرده است.

دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان با اشاره به وضعیت مددجویان این مرکز گفت: در پی این حادثه ۱۷ نفر از بیماران برای بررسی‌های پزشکی به بیمارستان‌های شفا و ۲۲ بهمن منتقل شدند که خوشبختانه حال عمومی آنان مساعد بوده و در حال ترخیص هستند.

زلقی تصریح کرد: تنها یک نفر از بیماران به دلیل مشکل تنفسی ناشی از استنشاق دود در بیمارستان بستری شده و تحت مراقبت‌های درمانی قرار دارد.

وی تأکید کرد: ابعاد مختلف حادثه در حال بررسی است و در صورت احراز هرگونه قصور یا تخلف، برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار